ELENA UDREA. Udrea plânge când nu este lăsată pe scenă

| 08 iul, 2014

ELENA UDREA. Plictisită pentru că nu prea o mai bagă nimeni în seamă, Elena Udrea a început să-şi scrie memoriile pe Facebook. Blonda rememorează nostalgic vremurile din vara lui 2012. La aproape doi ani de la referendumul pentru suspendarea preşedintelui, Udrea s-a găsit făcând confidenţe publicului larg, plângându-se de faptul că nu a fost lăsată să urce pe scenă la mitingurile de susţinere a lui Traian Băsescu.

ELENA UDREA. Deşi nu a întrebat-o nimeni, Elena Udrea a simţit nevoia de a aduce lămuriri faţă de nişte chestiuni care, sincer, nu interesează pe nimeni. Totuşi, şefa PMP s-a simţit datoare să facă lumina în misterul absenţei sale de pe scena celor patru mitinguri de susţinere pentru presedintele României, în perioada în care acesta încerca să-şi scape pielea de demitere. Astfel, prezenţa doamnei Udrea a fost restricţionată la aceste manifestări, din dorinţa partidului de a ţine cât mai departe personaje compromise în timpul guvernării Emil Boc.

CITEȘTE ȘI: MRU o desființează pe Elena Udrea!

“Ni s-a cerut atunci să ne ascundem, să nu mai ieşim în public, cu pretextul că facem rău partidului”, spune lăcrimând probabil doamna Udrea.
Se pare că acelaşi scenariu a fost aplicat şi în urmă cu şapte ani, la suspendarea din 2007 a lui Băsescu. Atunci, Elena Udrea se pare că a primit “NUP” de a participa la mitingurile partidului din cauza gurii prea mari care scăpase porumbelul cu bileţelul roz.

CITEȘTE ȘI: Adrian Papahagi despre Elena Udrea: O consider un produs periculos

“Elena, stai jos!”, carevasăzică. Mica anecdotă a preşedintelui PMP ar fi înduioşătoare dacă nu ar fi de-a dreptul penibilă. Îngrozită că este ignorată atât de jurnalişti, cât şi de politicieni, Udrea scoate de la naftalină fel şi fel de povestioare, încercând să atragă măcar atenţia cuiva.

CITEȘTE ȘI: Război între oamenii preşedintelui. Udrea către MRU: Dai semnal că eşti un oportunist

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 2014
canciautor
n-o baga ziaristii in seama,dar Stefan Ionescu,alias Sultanescu este mereu cu numele ei in gura...si pe taste
corect:Stefan Ionescu nu este ziarist,este omul de serviciu..a lui Ghita
avand scoala primara la baza,mai scrie si el din cand in cand..
08 iul, 2014
Dan
Doamna Udrea ar trebui sa stie ca aspectul fizic al ei aduce mult cu cel al unei fatuci de Dorobanti, la fel ca si Eba. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa evite stilul de vestimentatie si coafura - tipice - acelei categorii de femei. Nu poti sa arati ca pe Dorobanti si sa le ceri alegatorilor masuri de austeritate ! Daca nu este constienta sau nu tine cont de observatii privind aceasta problema, inseamna ca trebuie sa stea in umbra.
08 iul, 2014
bobo
udrea
udrea este de origine , ROMA . de ce nu face coalitie cu ''PARTIDA ROMILOR '' ca sa mananca si gura ei niste voturi , manca-ti -as !!??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ