Elena Udrea, un nou ATAC dur la adresa şefei DNA

| 02 apr, 13:14

Elena Udrea aşteaptă decizia magistraţilor, după ce a contestat măsura arestului preventiv. În acest timp, fosta candidată la alegerile prezidenţiale a lansat un atac dur la adresa Laurei Codruţa Kovesi, într-o postare pe Facebook. Mesajul este însoţit de o fotografie cu o tablă de şah, în care regina este înconjurată de o armată de pioni.

Citeşte şi: Elena Udrea, la capătul puterilor: Sunt torturată

Udrea susţine că procurorii, dar şi judecătorii care trebuie să decidă dacă va fi eliberată sau nu au avut legături cu şefa DNA.
"Lupta pentru libertate a Elenei Udrea se poartă cu oamenii lui Kovesi. Unul dintre judecătorii care analizează astăzi contestaţia avocaţilor fostului ministru a fost consilier personal al Laurei Codruţa Kovesi. La fel cum consilieri ai lui Kovesi sunt şi cei care instrumentează dosarul „Gala Bute”. Practic, atât procurorii, cât şi judecătorii sunt sau au fost ombilical legaţi de procurorul-şef DNA", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Mesajul Elenei Udrea este însoţit de o poză cu tabla de şah, în care regina de culoare albă este înconjurată de o armată de pioni negri.

Citeşte şi: Procesul ELENEI UDREA s-a încheiat. Magistraţii vor da în curând DECIZIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 22:05
lacri
oferta de munca pentru acasa
Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ