Elena Udrea vrea ca mandatul preşedintelui să fie de 4 ani: Politicienii sunt iresponsabili

| 24 sep, 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat miercuri, la Roman, că ea consideră că mandatul preşedintelui României trebuie să revină la patru ani, iar alegerile prezidenţiale trebuie să se desfăşoare în acelaşi an cu cele parlamentare.

'Cred că trebuie să ne întoarcem la alegeri parlamentare şi prezidenţiale în acelaşi an pentru că decalarea aceasta face să avem alegeri în fiecare an şi este prea mult în condiţiile în care politicienii sunt de cele mai multe ori iresponsabili. Guvernările, de teama acestor alegeri, nu mai reuşesc să facă ce trebuie pentru ţară. Tot timpul sunt cu ochii pe electorat, sunt populişti şi demagogi, nu iau măsurile care trebuie luate, ci dimpotrivă încearcă să cumpere electoratul şi astfel distrug ţara. De aceea cred că trebuie să ne întoarcem la mandatul preşedintelui de patru ani şi la alegeri în acelaşi an cu alegerile parlamentare', a declarat Elena Udrea.

Ea a mai afirmat că o unificare a dreptei la nivelul electoratului va avea loc la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din noiembrie, însă unificarea la nivel de partide se va face după alegeri. 'Mai văd o formă de reunificare a dreptei, dar nu o pot spune acum. Sigur, în turul al doilea, sunt convinsă că voi fi votată de toţi alegătorii de centru-dreapta împotriva lui Victor Ponta. Unificarea dreptei sub forma electoratului se va întâmpla sigur în turul al doilea, dar există o variantă chiar şi înainte de turul al doilea. O unificare a partidelor probabil că va exista după alegerile prezidenţiale. După ce voi deveni preşedintele României, Partidul Mişcarea Populară, Partidul Democrat Liberal, partidele care au aceeaşi istorie şi aceeaşi rădăcină să se regăsească într-un proiect politic unic', a mai spus liderul PMP.

Elena Udrea a participat, miercuri, alături de primarul Laurenţiu Leoreanu, la inaugurarea micro-hidrocentralei de pe râul Moldova, amplasată în municipiul Roman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ