Eleva violată din Vaslui, mărturisiri CUTREMURĂTOARE

| 21 iul, 19:42

Povestea fetei de doar 18 ani batjocorită pe un câmp de şapte indivizi din Vaslui a făcut rapid înconjurul internetului. În timp ce tinereţea Ralucăi este distrusă, agresorii ei umblă nestingheriţi prin sat, după ce magistraţii vasluieni au dispus eliberarea lor. Victima a vorbit în premieră despre drama prin care trece de aproape un an, pentru SPYNEWS.ro.

Cel mai grav viol din ultimii ani din judeţul Vaslui a revoltat sute de mii de oameni, după ce judecătorii au dispus eliberarea celor şapte agresori. În timp ce ei se bucură de o nouă şansă, Raluca M., adolescenta batjocorită şi umilită, este în continuare în stare de şoc. Victima a absolvit liceul, a susţinut examenul de bacalaureat şi se gândeşte serios la propriul viitor. "Mie nu îmi este frică de ei. Vreau să se facă dreptate. Atunci când a aflat, tatăl meu abia şi-a putut stăpâni furia să nu le facă ceva rău. Acum sunt bine, aştept să îi văd în spatele gratiilor. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Am fost la școală și atât. Îmi e frică să ies pe stradă pentru că toată lumea a dat vina pe mine. Am nevoie de un psiholog și atât. Oamenii din sat nu au fost alături de mine, doar familia m-a susținut. Cea mai mare frică a mea este ca violatorii să nu scape de pușcarie", a mărturisit Raluca.

Pe de altă parte, capul răutăţilor, Silviu Burada, cel care a acostat-o pe adolescentă în staţia de autobuz, susţine că Raluca a fost de acord cu partida de sex cu cei şapte indivizi. "Ea s-a urcat de bunăvoie în maşină. A fost de acord să întreţinem relaţii sexuale, dar din cauza tatălui său s-a ajuns aici. Ea când s-a dus acasă a dat nas în nas cu tatăl ei, care era beat. A întrebat-o de unde vine la ora aia şi, de frică, ea a declarat că a fost violată de şapte băieţi. Ar vrea şi acum să se termine cu bine, dar nu poate din cauza părinţilor. În anul 2011 a mai făcut aşa. După ce a aflat tatăl ei că s-a culcat cu trei băieţi, a trimis-o la poliţie să-i denunţe. Şi atunci ei au dat banii şi i-a iertat. Avocata a învăţat-o acum că poate să ne ia şi banii şi să facem şi puşcărie", a declarat agresorul.

De câteva zile internetul şi presa din România a cunoscut o mobilizare ieşită din comun. Vedete autohtone s-au revoltat după ce agresorii Ralucăi au fost eliberaţi, peste 170.000 de oameni au semnat petiţii în care s-a cerut arestarea celor şapte violatori. De cealaltă parte se află cei care o pun la zid pe tânăra de doar 18 ani, susţinând că aceasta ar fi putut să îi provoace pe cei şapte tineri prin comportamentul, vestimentaţia sau limbajul ei.

 

Citeşte şi: Decizie ŞOC luată de eleva VIOLATĂ de cei 7 vasluieni. PĂRINŢII sunt îngenuncheaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ