Emag deschide primul Apple Shop din România GALERIE FOTO

| 17 sep, 22:59

Primul Apple Shop din România se deschide vineri dimineață, în incinta Emag din București, după o investiție de peste un milion de dolari. Primii clienți ai noului magazin beneficiază de reduceri cuprinse între 15% și 25% la produsele Apple.

Spațiul Apple Shop din incinta Emag a fost conceput după regulile Apple, așa că cei care au vizitat astfel de magazine în străinătate se vor regăsi într-un loc familiar. Iulian Stanciu, directorul general Emag, a declarat că personalul a beneficiat de training de specialitate pe produsele Apple, astfel că nu vor exista întrebări din partea clienților care să rămână fără răspuns.

Vineri dimineață, la deschiderea oficială, primii clienți vor putea beneficia de reduceri între 15% și 25% la produsele Apple, de la iPhone 6 până la tablete iPad Mini sau laptopuri MacBook Pro.

Iulian Stanciu a spus că parteneriatul Apple - Emag s-a format natural, având în vedere că retailerul IT este cel mai mare din România, cu cele mai mari vânzări raportate la metrul pătrat de magazin. Dacă până acum vânzările de produse Apple au ajuns până la 10% din totalul vânzărilor Emag, cu dechiderea noului shop este de așteptat ca cifrele să crească.

Noul magazin va găzdui și evenimente speciale, cum ar fi lansări de noi produse Apple (noul iPhone 6S este așteptat în curând), prezentări adaptate la nevoile clienților sau sesiuni de training individuale sau în grup pe zona de tehnologie.

Citește și: ESTE OFICIAL! Toţi pasionaţii de IPHONE au aşteptat asta. CÂND va avea loc marele EVENIMENT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ