Emil Boc: Autonomia Ținutului Secuiesc e un proiect total neconstituțional, UDMR vrea să adune voturi

| 19 sep, 2014

Fostul premier, Emil Boc, spune că proiectul de autonomie a Ținutului Secuiesc prezentat de UDMR este doar o formă a politicienilor maghiari de a aduna voturi, gândit strategic odată cu organizarea referendumuluin din Scoația.

"În primul rând, ei au crezut că dacă își lansează proiectul în ziua referendumului din Scoția, dacă va trece vor fi pe cai mari. Ghinion! Scoția a spus nu, Europa răsuflă ușurată, cel puțin pentru moment. Dacă începi măsuri secesioniste în Uniunea Europeană, se deschide cutia pandorei, ceea ce e foarte riscant. Bine că s-a rezolvat”, a declarat acesta pentru B1TV.

Citeşte şi: Emil Boc: Iohannis nu are carisma necesară să convingă cetățeanul nehotărât

"Este o temă de campanie pentru UDMR în această perioadă. Dar și din avion dacă te uiți, vezi că acest proiect este neconstituțional cap-coadă. N-are nicio șansă să intre în vigoare cât este valabilă această Constituție. Cred că e produsul politicienilor maghiari pentru a-și câștiga voturi”, a completat edilul Clujului exclusiv pentru B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ