EMIL BOC rupe tăcerea! Ce spune despre banii pe care PDL îi primea în campania electorală

| 09 apr, 14:19

Fostul premier Emil Boc a afirmat joi, că nu este la curent cu sumele de bani pe care le primea PDL București în campania electorală. Acesta subliniază că el nu știa decât de sumele de bani înregistrate oficial.

”După cum știți, este vorba despre o organizație a unei filiale, căreia nu am cum să îi cunosc situația financiară. Nu am informații în acest sens, pentru că nu cunosc situațiile financiare ale fiecărei filiale din România.
Acestea se prezintă, la sfârșit de an, în rapoartele oficiale”, a declarat Emil Boc, citat de stiripesurse.ro.

Declarația fostului premier vine în contextul în care Direcția Națională Anticorupție a decis să extindă urmărirea penală pe numele Elenei Udrea, pe motiv că aceasta ar fi băgat banii de șpagă în campaniile duse de PDL București.

„Procurorii suspectează într-un mod bizar că banii din celebra geantă cu bani a lui Nastasia ar fi fost duși în alegerile locale din primăvara anului 2012. S-ar fi folosit de acești bani organizația PDL București. E cel puțin bizar să acuzi pe cineva printr-o singură declarație, că ar fi luat o geantă de bani în octombrie ca să finanțeze o campanie electorală la mijlocul anului2 012. Doamna Udrea a dat o declarație în care a demontat toate aceste acuzații. A fost extinsă cercetarea penală pentru spălare de bani și s-a pus în mișcare urmărirea penală în acest caz. E bizar să consideri că cineva care își asumă luare de mită duce banii într-o campanie care a avut loc după un an în care nu a candidat pentru nicio funcție”, a declarat Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

 

Citeşte şi: Emil Boc şi Consiliul Local cer FRF organizarea finalei Cupei României la fotbal pe Cluj Arena

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ