Emil Boc spune că dacă Ponta ajunge la Cotroceni, România va fi în prăpastie

| 24 oct, 2014

Dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni va duce România din nou pe marginea prăpastiei din punct de vedere economic, a declarat în cadrul unei dezbateri organizată vineri la Iaşi de Fundaţia Mişcarea Populară, fostul premier Emil Boc.

'Dacă nu în prăpastie, cu siguranţă toate reformele de la independenţa Justiţiei la consolidarea statului ar fi compromise', a adăugat Emil Boc, în timpul dezbaterii pe teme economice intitulată 'Modernizarea statului. Investiţii şi locuri de muncă'. 

El a mai spus că şi din perspectiva consecinţelor negative pentru ţară pe care le-ar avea în cazul câştigării alegerilor de către Ponta, dar şi din nevoia de a separa mai bine şi de a împărţi puterea în stat, românii trebuie să voteze Dreapta politică. 

Emil Boc a precizat că dintre toţi candidaţii la prezidenţiale 'candidatul Partidului Mişcarea Populară este singurul care şi-a asumat măsuri ferme'. 'Am susţinut-o şi o voi susţine mereu pe Elena Udrea', a conchis fostul preşedinte democrat-liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
goe
" inaltu' " boc si la vorba si ... la port , o uitat cand statea ascuns pe supt biroul din Palatul Victoria timp de vreo trei saptamani cand seful sau de la Cotroceni salva economia Tarii Romanesti cu cele mai " inspirate masuri" precum taierea si impozitarea la tot ce se poate si nu se poate, da' numa' lor sa le mearga bine !!! A avut dreptate basescu cand se lauda ca a trecut tara prin ... criza ... si ... n'a scos 'o din criza !!!! hahahahihihichac

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ