Șerban Nicolae: Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița pe 10 august

| 25 sep, 12:55

Senatorul PSD Șerban Nicolae l-a întrerupt, în Comisia de Apărare a Senatului, pe un senator al Opoziției, care l-a întrebat pe șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, despre dezinformările care au apărut, după protest, privind starea medicală a jandarmeriței rănite în altercație.

Dorind să încheie rapid discuția, Șerban Nicolae l-a apostrofat pe membrul Opoziției și și-a încheiat intervenția cu o izbucnire nervoasă către acesta. „Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem atunci dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări”, a spus Șerban Nicolae, potrivit G4Media.

 

Nu este prima dată când persoanele audiate în Comisie sunt oprite să răspundă la întrebările care le sunt adresate de senatori. Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a fost împiedicată chiar de președintele Comisiei de Apărare, senatorul PSD Liviu Brăiloiu, să răspundă la ce oră a semnat ordinul pentru intervenția în forță a jandarmilor, după ce în spațiul public și în declarațiile oficiale au apărut numeroase contradicții.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ