Percheziţii la Mediaş: Mai mulţi angajaţi ai Romgaz sunt suspectaţi de furt de motorină. Poziţia companiei

| 23 noi, 11:39

Şaisprezece angajaţi ai Romgaz sunt vizaţi de percheziţiile care se desfăşoară în localităţile Mediaş, Dumbrăveni şi Brateiu, din judeţul Sibiu, în dosarul de trafic de motorină şi delapidare. Compania Romgaz susține că va lua "măsuri ferme" dacă se confirmă că angajații cercetați luni de polițiști au furat motorină.

UPDATE 12.54. Conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS) a pus deja la dispoziţia investigatorilor toate documentele cerute.

"Ancheta privind posibile fapte de delapidare și complicitate la delapidare de motorină se află in desfășurare, iar conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS ) pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate documentele solicitate in vederea derulării investigațiilor. Așteptăm concluziile anchetei în ceea ce privește angajații sucursalei, urmând să luăm măsuri ferme în situația in care se va dovedi vinovăția acestora", a comunicat Biroul de presă al Romgaz.

 

Surse judiciare au declarat, luni, că cei şaisprezece angajaţi ai Romgaz vizaţi de percheziţii sunt suspectaţi că ar fi sustras motorină din maşinile cu care se deplasau în interes de serviciu, pe care o vindeau mai departe.

Potrivit surselor citate, percheziţiile de luni dimineaţă vizează atât domiciliile acestora, cât şi sediul Sucursalei de Intervenţii, Reparaţii Capitale şi Operaţii Speciale la Sonde, din cadrul Romgaz Mediaş.

Sursele citate susţin că, deocamdată, nu se cunoaşte prejudiciul produs de aceste sustrageri de motorină, şi nici câte persoane vor fi conduse la audieri.

Luni dimineaţă, poliţiştii desfăşoară 22 de percheziţii în localităţile Mediaş, Brateiu şi Dumbrăveni, din judeţul Sibiu la persoane şi firme suspectate de delapidare şi trafic de motorină, acţiunea fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş.

"Pecheziţiile vizează infracţiuni de delapidare şi complicitate la delapidare în formă continuată ca urmare a însuşirii şi traficului de motorină", au declarat sursele citate. 

Acestea au precizat că acţiunea este coordonată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar la percheziţii participă poliţişti de la mai multe structuri ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ