Escapadele amoroase ale lui Ştefan Bănică Jr. ies de la naftalină. Nouă dezvăluire despre violenţa artistului

| 21 mai, 2014

Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică. Nu este prima oară când în presă apar mărturii despre violența artistului.

După ce Sabin Ivanof a dat cărțile pe față, dezvăluind amănunte picante din viața intimă a cuplului Ștefan Bănică-Andreea Marin, iată că ies la iveală și alte povești din viața amoroasă a cântărețului. În 1993, revista VIP, cea mai tare revistă mondenă din acea perioadă, a scris despre escapadele amoroase ale lui Ștefan Bănică (46 de ani).

Bomba a fost aruncată în 1993 de cea mai în vogă revistă mondenă autohtonă , ”VIP”, notează yahoo.ro.

Astfel că, în nr. 31 al revistei, din august 1993, a fost aruncată bomba: Ștefan Bănică a fost violent cu iubita lui de atunci, Cristina Țopescu. Conform publicației, Ștefan Bănică ar fi bătut-o pe Cristina Țopescu pe plajă, la Mamaia, în văzul tuturor.

Din pricina loviturilor pe care i le-a aplicat interpretul, Cristina s-a procopsit cu niște vânătăi și nu a mai ieșit din hotel, pentru nu fi văzută de oameni.

"În urmă cu câteva zile, Ștefan nu s-a sfiit s-o bată pe Cristina chiar pe plajă, în văzul lumii, învinețindu-i ochii. Jenată, în costumul ei de baie alb-negru, Cristina s-a văzut nevoită să-și ascundă chipul de privirile curioșilor. Nu mai departe de sâmbătă, Cristina a fost din nou lovită de prietenul ei, ceea ce a făcut-o să nu prea mai iasă din hotel. Și, probabil, să regrete că a venit la mare să-și vadă iubitul", scria VIP în 1993. Informația a fost confirmată și de publicistul Click! George Stanca, pe atunci redactorul-șef al publicației, care a făcut o investigație personală la Hotelul Venus din Mamaia, unde au stat cei doi amorezi.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 2014
Porky
Sangele apa nu se face
Tsiganu tot tsigan oricat il speli, tot jegos si puturos ramane

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ