ESTE OFICIAL: În maximum 28 de zile Victor Ponta își va putea relua activitatea normală la Palatul Victoria

| 21 iun, 17:32

Prim-ministrul Victor Ponta își va relua activitatea normală în fruntea Guvernului în maximum 28 de zile, informează un comunicat al Executivului.

"Medicii au decis că premierul Victor Ponta poate fi externat, urmând ca în următoarele 7 zile acesta să urmeze, zilnic, un control de specialitate. Procesul complet de recuperare, constând în tratamente și fizioterapie, va dura alte 14 zile, astfel încât în maximum 28 de zile prim-ministrul Victor Ponta își va putea relua activitatea normală la Palatul Victoria. Activitatea Guvernului României nu va fi însă afectată în acest timp. Prim-ministrul Victor Ponta va delega toate atribuțiile de coordonare a Guvernului către viceprim-ministrul Gabriel Oprea și îi asigură pe toți cetățenii României că va reveni la birou în cel mai scurt timp posibil", anunță Guvernul.

Sursa citată mai spune că premierul va transmite luni o adresă către președintele Klaus Iohannis privind desemnarea viceprim-ministrului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar pentru o perioadă de cel mult 45 de zile.

"Prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor Ponta, va înainta luni, 22 iunie 2015, o adresă către președintele României, domnul Klaus Iohannis, cu scopul de a-l desemna, în temeiul art. 107, alin. (3) din Constituția României, pe domnul Gabriel Oprea — viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne — drept prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuțiile primului ministru, pentru o perioadă de cel mult 45 de zile", informează Guvernul.

Potrivit Executivului, decizia prim-ministrului "vine în contextul intervenției chirurgicale suferite la genunchiul stâng, la începutul acestei săptămâni, într-o clinică din Turcia".

"Prim-ministrul Guvernului României urmează îndeaproape sfaturile medicilor specialiști și asigură opinia publică și pe cetățenii români de faptul că activitatea Guvernului României nu este în niciun fel afectată", se mai arată în comunicatul remis de Executiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 18:49
PETRE
"...in maxim 28 de zile isi va putea relua activitatea..."
Iar cu"va putea"?
"Va putea sa creeze 1 milion de locuri de munca...."(in medie,zero)
"va putea sa creasca nivelul de trai,,,"(in medie ,minus 20 %)
"va face noi auto-strazi..."(zero)
" va reduce TVA la 9% adoua zi ..."(au trecut 3 ani si dupa triplarea preturilor s-a facu adica tot pe minus ramanem)
"va veni cu forte noi ,pe un picior,si vom primi o graga (vin "caldurili:...")
Va,va, vaide noi...!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ