Este OFICIAL! Lavinia Șandru i-a dat LOVITURA de GRAȚIE lui Darius Vâlcov

| 21 apr, 09:17

Lavinia Șandru este decisă să pună punct mariajului cu fostului ministru de Finanțe, Darius Vâlcov. Zvonurile privind relația lor la distanță au tot circulat în ultima perioadă, dar acum realizatoarea TV este decisă să divorțeze oficial de tatăl fetiței ei.

Dupa ce Darius Vâlcov a fost arestat, colegul Laviniei, Rareș Bogdan, a confirmat că Vâlcov si sotia lui nu mai sunt impreuna de cativa ani. "S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar daca nu mai era cu Valcov, situatia a afectat-o foarte mult pentru ca au un copil impreuna. Lavinia a trebuit sa ii explice fiicei sale ce se intampla cu tatal ei, pentru ca pustoiaca ar fi putut sa auda de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la scoala.  Ca orice copil, nu e reactionat foarte bine, mai ales ca isi iubeste tatal. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa ii suporte si pe cei care au acuzat-o ca stia cu ce se ocupa sotul ei, ceea ce nu este deloc adevarat. Va divorta cu siguranta cat de curand, este hotarata", a declarat o apropiata a acesteia, pentru cancan.ro.

Citește și:  Robert TURCESCU aruncă BOMBA: Darius Vâlcov şi Lavinia ŞANDRU nu mai formează un CUPLU de ani de zile

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat o postare pe pagina sa de Facebook în care dezvăluie secretul relațiilor de casă dintre Lavinia Șandru și soțul său, Dariu Vâlcov, afirmând că între cei doi nu mai există de multă vreme un mariaj în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și:  "MORBID". ADEVĂRATA relaţie dintre Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, scoasă la iveală de un apropiat al cuplului

Citește și:  Veste EXCELENTĂ pentru Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 apr, 17:56
Maria
Furtuna gandirii pozitive
Nu te vei putea bucura niciodata de o bogatie materiala consistenta daca iti vei trai in permanenta viata ca si cum ai privi prin oglinda retrovizoare a masinii tale. Asta scrie celebrulBob Proctor in cartea "Te ai nascut bogat". Cautam urgent, colaboratori part time, care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial.Incheiem contract de comision. Pentru detalii,trimiteti mesajul "PROIECT" la adresa: [email protected] tel. 0746161201

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ