Eugen Teodorovici are un salariu "ruşinos". Câţi bani câştigă ministrul Finanţelor

| 18 mai, 11:35

Salariul unui ministru, de circa 5.300 de lei, este ruşinos, fiind nevoie de "reaşezarea" salariilor în administraţie, domeniu care trebuie să fie bine remunerat, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a precizat că salarizările din domeniul administraţiei publice trebuie reaşezate.

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor vrea să introducă impozitul forfetar în Codul Fiscal şi să îl aplice la 1 ianuarie 2016

"Este un subiect (salariul unui ministru, n.r.) pe care noi nu-l discutăm cu omologii noştri, pentru că nimeni nu te crede. Nu aş putea să spun cât anume ar trebui să câştige, dar toate aceste salarizări trebuie reaşezate: de la preşedintele statului până la funcţionarul pe studii medii dintr-o primărie de comună. Trebuie toate reaşezate.

Eu îmi aduc aminte din anii de administraţie petrecuţi, unde salarizarea era altfel aşezată: mai comprimată, fără foarte multe trepte de salarizare, mult mai uşor de aplicat şi era cât de cât, să spunem, decentă. Până la un punct, după care s-a pierdut tot. Fără o administraţie puternică nu ai cum să speri, decât accidental, că se pot face lucrurile bine", a spus el, la Digi24.

Eugen Teodorovici a adăugat că este este nevoie de salarizare, pregătire, stabilitate, încredere, cunoaşterea legii, dar şi de o legislaţie mai simplă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 17:15
clujean
salariul
Daca ne gandim ce salarii incaseaza (acei) profesori universitari din sistemul de stat, care nu produc nimic, nici macar cursuri la zi, cu ce se practica, azi, in lume, adica n-au nicio raspundere reala, atunci acest salariu este mic, chiar foarte mic. Respectivii paraziti au, frecvent, salarii cu mult peste 10-20 mii lei/luna.
N-am votat PSD .
14 aug, 17:17
clujean
salariul
Astea, daca vrem sa privim adevarul in fata !
14 aug, 17:20
clujean
salariul
Astea, daca vrem sa spunem adevarul pe fata ! Fiind vorba despre o buna parte din respectivii profesori, complet in afara trebuintelor tarii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ