Eugen Tomac: PMP cere demisia lui Ponta; in caz contrar vom protesta duminica in Piata Victoriei

| 05 iun, 18:44

Partidul Miscarea Populara ii solicita demisia lui Victor Ponta din functia de premier si anunta ca, in cazul in care vineri sau sambata acest lucru nu se va intampla, va fi organizat duminica un mare miting de protest in Piata Victoriei pentru a cere prim-ministrului sa renunte la sefia Executivului.

 

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca faptele pentru care este acuzat premierul sunt extrem de grave si ca situatia in care acesta se afla il obliga 'sa aiba o pozitie de om de stat, nu de politruc care incearca sa traga de timp incercand sa se ascunda de faptele pentru care este acuzat'.

'Orice zi in care domnia sa ramane la Palatul Victoria aduce prejudicii mari Romaniei, atat pe plan intern, cat si pe plan extern', a declarat presedintele PMP.

Eugen Tomac a mentionat ca Victor Ponta este premier in functie al unei tari care este membru al UE si al NATO, 'intr-o perioada foarte dificila, in care la frontierele Romaniei exista tot mai multa instabilitate'.

'Victor Ponta nu mai poate astazi sa raspunda criteriilor si nici sa faca fata responsabilitatilor care ii revin unui sef de Guvern dintr-un stat membru al UE. (...) Nu discutam despre persoana Victor Ponta, discutam despre omul politic Victor Ponta care detine functia de prim-ministru. Ii solicitam de urgenta sa isi prezinte demisia. In caz contrar, daca nu o va face astazi sau maine, PMP ii invita pe toti cetatenii de buna-credinta duminica, la ora 12,00, in fata sediului Guvernului Romaniei sa ii cerem impreuna demisia primului-ministru Victor Ponta', a spus presedintele PMP

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ