Euro 2016: Au fost înregistrate 3,5 milioane de solicitări de bilete pentru turneul final

| 19 ian, 19:47

UEFA a anunțat pe site-ul său că au fost înregistrate 3,5 milioane de solicitări de bilete pentru cele 800.000 de bilete repartizate țărilor participante la turneul final al EURO 2016, ce va avea loc în Franța între 10 iunie și 10 iulie, informează Federația Română de Fotbal.

Pe 18 ianuarie, după prânz, s-a încheiat procesul de înscriere pe platforma EURO2016.COM pentru fanii celor 24 de reprezentative calificate la turneul final, care doresc să achiziționeze bilete la meciurile favoriților.

Forul european anunță ca pentru cele 800.000 de tichete disponibile s-au înregistrat 3,5 milioane de solicitări. Suporterii care vor beneficia de bilete vor fi fi stabiliți în urma tragerii la sorți, scrie Agerpres.

Citește și:  Anghel Iordănescu şi-a prelungit contractul cu FRF. Va antrena la Euro 2016

Meciurile la care a existat cea mai mare solicitare de bilete sunt Germania — Polonia (16 iunie, Saint-Denis), Irlanda — Suedia (13 iunie, Saint-Denis), Portugalia — Austria (18 iunie, Paris). Cei mai numeroși fani activi pe platforma de ticketing au fost cei ai Poloniei, Franței, Austriei, Irlandei și Elveției.

Până la 1 februarie, UEFA ține deschisă platforma pentru publicul larg care dorește să urmărească partidele de la turneul final în alte sectoare decât în cele rezervate galeriilor de suporteri. Pentru aceștia, forul de la Nyon a alocat bilete la categoriile 1 și 2. Sunt disponibile, de asemenea, bilete pentru persoanele cu dizabilități.

Tag-uri: EURO 2016, UEFA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ