Europarlamentare 2014: Bilanţul campaniei - 772 de manifestări electorale

| 20 mai, 2014

De la debutul campaniei electorale până pe 18 mai au fost organizate 772 de manifestări electorale, fiind înregistrate 130 incidente/evenimente, din care 44 neconfirmate, potrivit unei informări prezentate în şedinţa de guvern de marţi privind stadiul pregătirii alegerilor europarlamentare, precizează Biroul de presă al Executivului.

Ministerul Afacerilor Interne a organizat predarea-preluarea de către prefecturi şi Ministerul Afacerilor Externe a tuturor materialelor electorale: 20.434.307 buletine de vot, 17.849.496 timbre autocolante şi 93.610 ştampile cu menţiunea 'Votat', potrivit aceleiaşi informări.

'În ultima săptămână, BEC a emis Decizia nr.60D, din 11 mai 2014, privind deplasarea urnei speciale, precum şi Decizia nr.61D, privind organizarea preluării, în preziua alegerilor, a cererilor de deplasare a urnei speciale. De asemenea, au fost emise Deciziile nr. 82D, privind eşantionul secţiilor de votare care vor transmite informaţii referitoare la prezenţa populaţiei la vot, şi Decizia nr. 98D, privind măsuri referitoare la preluarea şi asigurarea securităţii materialelor necesare votării de către birourile electorale ale secţiilor de votare', mai precizează Guvernul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ