Europarlamentarii PSD trimiși de Ponta la Bruxelles o laudă pe Corina Crețu

| 22 oct, 2014

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel a declarat că România este reprezentată foarte bine în noua Comisie Europeană prin unul dintre cei mai bine pregătiți comisari europeni, în persoana Corinei Crețu.

Numirea Corinei Creţu în funcţia de comisar pentru Politică Regională, portofoliu extrem de important pentru întreaga Uniune, denotă faptul că PSD are oameni bine pregătiţi pentru funcţii înalte în UE şi în acelaşi timp că reprezentarea externă a României prin persoana lui Victor Ponta este "o opţiune potrivită pentru imaginea internaţională a ţării noastre”, a afirmat Claudia Ţapardel.

Europarlamentarul PSD a mai spus că așteptările de la noua Comisie Europeană sunt foarte mari. "Aşteptăm continuarea politicilor publice sociale, aşteptăm politici publice ţintite pe nevoile tinerilor, aşteptăm investiţii sustenabile în infrastructură şi în reducerea decalajelor între Est şi Vest. Nu în ultimul rând, ne aşteptăm la o atitudine pozitivă faţă de parcursul european al Republicii Moldova din partea UE”, a subliniat Claudia Țapardel.

Declarația europarlamentarului PSD din Bucureși s-a încheiat cu un apel la responsabilitate, transparență și comunicare din pentru noua Comisie condusă de Jean-Claude Juncker.

”Poate acest nou început pentru Comisia Europeană va deschide şi mai mult drumul comunicării şi al apropierii faţă de cetăţenii europeni”, a mai spus Claudia Ţapardel.

Comisia condusă de Juncker din care face parte și Corina Crețu, membru PSD, la conducerea comisariatului pentru Politică Regională, a trecut de votul Parlamentului European cu 423 de voturi pentru, miercuri.

Citeşte şi: CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Corina Creţu, pe lista oficială a lui Juncker cu viitorii comisari europeni

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ