Eurovision 2014: România ar putea rata concursul de anul viitor

| 18 noi, 2013

TVR ar putea rata şi concursul Eurovizion după ce nu a găsit bani să transmită meciul de baraj Grecia-România.

EUROVISION 2014: România ar putea să nu mai participe la concursul Eurovision, în 2014. Vestea a venit chiar din partea șeful delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu.

Potrivit cancan.ro, întrebat printr-un mesaj, pe contul de Facebook despre participarea noastră de anul viitor, răspunsul a fost clar: "Se pare că nu, din păcate!".

La scurt timp, Dan Manoliu a precizat că nu a făcut nici o declarație oficială, iar soarta concursului este în discuții și încă nu s-a luat o hotărâre definitivă.

Chiar dacă s-a lăsat de multe ori cu scandal încă din faza preselecțiilor, participarea României la Eurovision are tradiție. Câțiva artisti deja s-au pregătit pentru competiția de anul viitor. Printre ei se află și Mihai Trăistariu, dar și transexualul Naomy, care are deja trei piese compuse special pentru concurs.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ