EUROVISION: SCANDAL monstru în delegaţia României. PICANTERII din culise

| 21 mai, 08:56

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, se confruntă numai cu belele la Viena. În loc să se concentreze pe finala de sâmbătă a Eurovision 2015, când are de înfruntat voci puternice, el s-a trezit lăsat cu ochii în soare de regizorul Cătălin Bugean, responsabil cu momentul artistic al românilor. Cei doi s-au certat din cauza decorului şi a luminilor.

Bucurie mare, marţi, pe capul trupei Voltaj, reprezentanta României la Eurovision, căci a reuşit să treacă de periculoasa semifinală, cu piesa ”De la capăt”. Numai că, în spatele zâmbetului afişat pe scenă, Călin Goia şi colegii lui de trupă ascundeau o mare supărare: cu doar câteva ore înainte de show, ei au fost lăsaţi baltă de Cătălin Bugean, regizorul artistic.

Surse din cadrul delegaţiei române la Viena ne-au dezvăluit:

Călin voia o îmbunătăţire a show-ului, încurajat fiind de un alt regizor prezent la festival, însă Cătălin s-a opus total noilor idei. Goia voia alte lumini, cam de aici a început scandalul. Supărat, Bugean a lăsat totul baltă şi a revenit la Bucureşti”.

Citeşte şi: Echipa României, ţinta hoţilor la Viena! Ce s-a întâmplat cu delegaţia României la Eurovision

Călin Goia a trebuit să treacă cu vederea şi glumele nesărate ale internauţilor şi ale ziariştilor străini, la adresa prestaţiei sale: ”pare a fi un magician amator” sau ”valizele de pe scenă înseamnă că România se pregăteşte să plece din concurs?”, ”n-am văzut niciodată ca un solist să zâmbească atât de mult la o piesă atât de tristă”.

Călin Goia şi colegii lui poartă pe scenă costume de câte 1.000 de euro fiecare, realizate de designerul Florin Dobre. Andrei Leonte, câştigător X Factor, a cântat şi el la refren, dar din culise, nu de pe scenă, pentru a nu se crea confuzia că face parte din trupa Voltaj. Cele 10 valize din decor au fost oferite gratuit de o firmă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 11:05
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
OAMUNII CARE REALIZEAZA LUCRURI EXTRAORDINARE, VIZUALIZEAZA IN PERMANANTA REZULTATELE PE CARE LE DORESC. Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea"Succesul in viata". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa :[email protected]
22 mai, 00:52
Ionela Neda
operator pc
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti detalii la adresa : [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS
21 mai, 12:45
sandman
Stanciu
Da' Liana Stanciu cu ce treaba pe acolo? Ii intareste pe baieti pt finala? 3:P

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ