Evenimentul anului in baschetul 3X3, organizat de o companie romaneasca

| 23 oct, 12:02

FIBA 3x3 World Tour Final, turneul care a desemnat campioana circuitului mondial de baschet 3x3 in 2015 și care a fost gazduit de Abu Dhabi in zilele de 15-16 octombrie,a avut in spate o echipa de organizatori din Romania.

Sport Arena, care in ultimii zece ani a transformat baschetul 3x3 intr-un adevarat fenomen in Romania, prin competitiile Sport Arena Streetball sau prin alte evenimente dedicate liceenilor sau studentilor, a fost unul din organizatorii finalei din Abu Dhabi.

FIBA 3x3 World Tour Final a adunat in cele doua zile de competitie peste 6.000 de spectatori, veniti sa urmareasca cele mai bune 12 echipe de baschet 3x3 din lume, precum si o serie de momente de entertainment care au transformat evenimentul intr-un spectacol.

Competitia organizata cu sprijinul Abu Dhabi Sports Council a fost considerat un succes inclusiv de catre presedintele
organizatiei, H.H. Sheikh Nahyan bin Zayed Al Nahyan. "Sunt mandru de aceasta reusita, care dovedeste inca o data ca Abu Dhabi este o gazda excelenta pentru evenimente sportive de clasa mondiala", a spus liderului forului din Abu Dhabi.

Evenimentul a fost urmarit de la fata locului de Yvan Mainini, presedintele onorific al FIBA, Hamane Niang, presedintele FIBA Africa, H.E. Ismail Al Gergawi, presedintele UAE Basketball, H.E. Aref Al Awani,secretarul general al Abu Dhabi Sports Council precum si de alte oficialitati.

"Cu siguranta a fost un eveniment magnific si suntem recunoscutori atat Abu Dhabi Sports Council, cat si echipei de organizatori pentru ca au dus la bun sfarsit cel mai important turneu al anului", a declarat Alex Sanchez, FIBA 3x3 Managing Director.

Finala mondiala a baschetului 3x3 a fost castigata de NoviSad Al Wahda, echipa primilor patru jucatori din clasamentul mondial. Dusan Bulut, Dejan Majstorovic, Marko Savic si Marko Zdero repeta astfel succesul din 2014, de la Tokyo, de aceasta data reprezentand culorile unui club din capitala UAE.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 16:13
OffedRabe
furosemide double dose
what is lasix used for There was no significant difference of CRP and peripheral white cell count indices between children with and without laboratory confirmed pertussis

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ