EXCEPŢIONAL! Klaus Iohannis, PRIMUL preşedinte care nu opreşte circulaţia când merge cu maşină

| 18 mar, 09:37

Klaus Iohannis a adus la Cotroceni noi obiceiuri. Mitul neamţului scrupulos pare a nu fi doar un mit în cazul preşedintelui. Ultima chestiune mai puţin obişnuită legată de şeful statului se referă la deplasările acestuia în coloana oficială.

 

Iohannis se deplasează des pe ruta Bucureşti-Sibiu, pentru a se întâlni cu soţia sa, care încă predă la un liceu din localitate. Însoţit de SPP şi de o maşină a Poliţiei, preşedintele are o pretenţie ciudată având în vedere că toate maşinile sunt obligate să elibereze şoseaua în faţa coloanei oficiale. Astfel, Klaus Iohannis are pretenţia să se deplaseze cu viteza legală pe tot parcursul drumului.

Surse din cadrul Poliţiei Vâlcea au declarat, pentru publicaţia Libertatea, că preşedintele Iohannis a spus că nu doreşte să pună nimănui viaţa în pericol şi că o restricţie de viteză trebuie respectată chiar şi de o coloană oficială. Astfel, şoferii au des ocazia să vadă coloana prezidenţială deplasându-se cu 50 de km pe oră.

Citeşte şi: Momente de GROAZĂ pentru Carmen Iohannis! Incidentul care i-a DEPĂŞIT pe SPP-işti

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 10:45
nicu
respect
Nu sunt regulile LUI este respect fata de lege si aceasta doreste sa transmita tuturor!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ