EXCLUSIV. Klaus Werner Iohannis – un neamţ MITOMAN. Alte 3 dovezi că Iohannis minte!

| 19 aug, 2014

OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, o nouă serie de dovezi care demonstrează lipsa de sinceritate a lui Klaus Werner Iohannis, candidatului PNL-PDL la alegerile prezidențiale, față de votanții români.

După ce a declarat recent că nu s-a mai întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu “de la începutul anului 2008", Klaus Werner Iohannis a fost pus în fața informațiilor obținute de jurnaliștii OBIECTIV.INFO, care arată că acesta a mințit și că s-a întâlnit și a ținut legătura cu Traian Băsescu în anii recenți. Iar noi dovezi continuă să apară!

În noiembrie 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, Klaus Werner Iohannis a declarat că a vorbit la telefon cu Traian Băsescu despre numirea sa în funcția de prim-ministru al României de către președinte, fiind dispus să stabilească o întâlnire cu acesta.

"Domnul presedinte Traian Băsescu m-a sunat și am avut o discuție săptămâna trecută și a dorit să avem o întrevedere ca să discutam situația politică. Zilele astea voi stabili o întalnire dacă agendele noastre sunt compatibile", a declarat Klaus Iohannis pe data de 30 noiembrie 2009.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

La acel moment, Iohannis era susținut de candidatul Mircea Geoană și de președintele PNL Crin Antonescu pentru a ocupa funcția de premier, dar era lăudat și de către Traian Băsescu, care a precizat că într-un alt context politic nu ar fi refuzat numirea acestuia.

“Vreau să ştiţi că nu am nimic, dimpotrivă, am o apreciere deosebită pentru Iohannis, dar nici măcar din respect pentru primarul Iohannis nu puteam să las să se întâmple un lucru împotriva democraţiei", le-a spus Traian Băsescu sibienilor în data de 15 noiembrie 2009, la începutul mitingului electoral desfăşurat în Piaţa Mare.

Totuși, Traian Băsescu a precizat la momentul respectiv că nominalizarea nu a fost una serioasă, contracandidații săi dorind “să facă o farsă românilor, profitând de naivitatea primarului Iohannis”. Această caracterizare a primarului Sibiului de către președinte este relevantă și acum, fiind o posibilă explicație pentru ușurința cu care Traian Băsescu reușește să-l controleze pe Klaus Iohannis.

Acestea nu sunt singurele exemple care demonstrează că Iohannis și Băsescu au avut, de-a lungul anului 2009, o relație apropiată.

La alegerile europarlamentarele din 2009, Klaus Iohannis a susţinut din umbră candidatura Elenei Băsescu pentru o poziție în Parlamentul European. Ulterior, Elena Băsescu şi-a deschis și un cabinet de europarlamentar în sediul PDL Sibiu de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu, ea declarând atunci că va veni o dată pe lună la acest birou.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu se mai ascund. Rendez-vous în miezul zilei la reşedinţa preşedintelui

Mai mult, edilul Sibiului a insistat în 2008, 2009 și 2010 ca preşedintele Traian Băsescu să se deplaseze la Sibiu să-şi ridice titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului, care i-a fost decernat în 2007. La finalul anului 2008, Klaus Iohannis a mărturisit că este dezamăgit de faptul că preşedintele Traian Băsescu nu a răspuns în nici un fel la invitaţie. Acest titlu onorific pe care Iohannis a dorit să i-l acorde președintelui a fost, probabil, o replică la decorația primită la Cotroceni în 2007.

În acest moment, după ce OBIECTIV.INFO a prezentat, în exclusivitate, dovezile minciunilor lui Klaus Werner Iohannis, câteva întrebări sunt pe buzele tuturor românilor: De ce nu răspunde Iohannis la aceste acuzații? Ce are de ascuns? I-a promis Iohannis lui Traian Băsescu funcția de prim-ministru în schimbul sprijinului la alegerile prezidențiale?

Așteptăm, în continuare, răspunsurile candidatului PNL-PDL la alegerile prezidențiale: Klaus Werner Iohannis!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 aug, 2014
gika contra
iohannis
daca iohannis nu-i sincer,atunci hai sa-l votam pe ponta ca asta-i perfect.plagiator si mincinos cat cuprinde.iohannis va fi presedinte si merita sa fie.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat.
19 aug, 2014
Stan Patitu
frica
mama ce frica va e de neamt sa o sa cistige alegerile de va luati atita de el ! Din pacate intre mitomanul Ponta si neamtul Iohannis votul meu merge la neamt !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ