Executor judecătoresc, REŢINUT pentru că şi-a şantajat un coleg

| 26 mai, 22:58

Procurorii anticorupţie au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpatului Adrian Codruţ Petre, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, pentru şantaj, potrivit unui comunicat DNA.

Astfel, procurorii DNA arată că, în cursul lunii mai 2015, Petre Codruț Adrian, printr-un intermediar, denunțător în cauză, a pretins de la un coleg, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, suma de 70.000 euro pentru a nu formula un denunț, la Direcția Națională Anticorupție, cu privire la mai multe fapte penale pretins comise de acesta din urmă, în legătură cu serviciul.

În acest context, la data de 26 mai 2015, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Petre Codruț Adrian fiind găsită suma de 290.000 lei primită de la denunțător.

Inculpatului Petre Codruț Adrian i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând să fie prezentat la data de 27 mai 2015, Curtea de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Fost DIRECTOR EXECUTIV din Poşta Română reţinut de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 10:06
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 mai, 23:23
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ