Explozie puternica langa unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti. "S-a cutremurat cladirea"

| 13 mai, 2014

O cladire inalta de 11 etaje din Capitala, aflata langa mall-ul din Cotroceni, s-a zguduit luni seara in urma unei explozii puternice.

In jumatate din cladire usile au sarit din balamale, holurile s-au umplut de praf si bucati din acoperis s-au prabusit pe sosea. Chiar daca era aproape de miezul noptii, destule persoane se aflau in imobil la acea ora. Toata lumea a fost evacuata de urgenta si, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Explozia s-a produs intr-o cladire inalta, cu geamuri, in care sunt numai birouri. Activitatea era in toi cand totul a inceput sa se cutremure si alarmele sa sune.

"S-a auzit o bubuitura puternica. S-a cutremurat cladirea. Am vrut sa coboram pe scara principala, n-am putut ca era fum sau praf ceva de la bubuitura. Apoi am coborat cu liftul, i-am anuntat pe toti", a spus femeia de serviciu din cladire.

Pompierii si politia au impanzit si blocat toata zona. In urma primelor cercetari s-a constatat ca in camera centralei termice s-au acumulat gaze si asa s-a produs deflagratia.

"Explozia a avut loc la centrala termica, nu au fost victime. Pana la nivelul etajului 4 s-au deteriorat usi, elemente de constructie. A fost acumulare de gaze. Dupa cum vedeti explozia a fost destul de puternica", a spus Mihai Tanase, ISU Bucuresti.

Echipele de interventie vor reveni marti pe teren pentru o evaluare corecta a pagubelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ