EXPLOZIV: Dan Voiculescu reacţionează faţă de planurile politice ale lui Daniel Constantin

| 16 mar, 08:13

Dan Voiculescu, acum aflat în închisoare, a avut o reacție dură față de planurile politice ale liderului PC, Daniel Constantin, care își dorește să realizeze o fuziune între PC și PLR.

”Am aflat cu stupefactie ca Daniel Constantin vrea sa fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid.

Celor care vor sa-l urmeze, le doresc succes in viata politica. Pentru cei care raman in Partidul Conservator exista urmatoarele posibilitati:

1. Parlamentarii Partidului Conservator pot face la Camera Deputatilor si Senat o “grupare conservatoare” ( nu grup parlamentar, daca numarul nu le permite)

Aceasta grupare va creste constant in Parlament in 2015 – 2016.

2. Liderii judeteni care vor sa se transfere la un nou partid pierd automat functia de lider, urmand a se organiza alegeri locale

3. La alegerile locale si parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa intr-o alianta electorala si va castiga un numar important de primari si un numar de parlamentari care sa-i permita formarea de grupuri parlamentare conservatoare la Camera Deputatilor si Senat. In cazul in care vi se impune fuziunea, va propun sa se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator.”, se arată în scrisoarea transmisă de Dan Voiculescu.

Citeşte şi: Daniel Constantin: nu mai există cale de împăcare cu Dan Voiculescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ