EXPLOZIV Dragnea cere audierea lui Victor Ponta în „Dosarul Referendumul”

| 05 feb, 17:35

Liviu Dragnea a cerut audierea lui Victor Ponta, dar şi a altor 18 coordonatori judeţeni ai campaniei pentru referendumul din 2012. Magistraţii de la Înalta Curte au rămas în pronunţare pe această cerere şi vor lua o decizie ]n următoarele zile.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Nu știu cine a trimis SMS-urile cu numele meu la referendum

Ponta şi ceilalţi colegi pe care i-am solicitat să fie admişi ca martori pot aduce informaţii importante pentru cauză. E preşedintele PSD (Victor Ponta, n.r.) dacă vorbim despre foloase necuvenite pentru PSD, cred că trebuie întrebat şi preşedintele partidului. Victor Ponta a solicitat, a făcut cerere la DNA să fie admis ca martor şi i-a fost respinsă. Noi acum am încercat din nou”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA în octombrie 2013, în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului.

Citeşte şi: S-au dat primele sentinţe în dosarul Referendumul - două condamnări cu suspendare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ