EXPLOZIV FOTO! Iohannis face chef cu liderii din PNL într-un restaurant de lux din Capitală

| 26 noi, 2014

Surse din rândul conducerii PNL au precizat pentru PSnews că preşedintele ales Klaus Iohannis i-a convocat la ordine pe o serie de lideri ai PNL, observând că situația și luptele din culisele partidului iau o turnură neașteptată. Ulterior, s-a dovedit că este vorba despre o petrecere în cinstea victoriei electorale.

UPDATE. Şedinţa convocată s-a dovedit de fapt a fi o petrecere în cinstea victoriei alegeri şi pentru încheierea campaniei electorale. Liderii liberali, în special doamnele, s-a înghesuit să se fotografieze alături de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Şeful PNL i-a chemat în această seară la restaurantul de lux Mc Moni`s din București pe toți oamenii din PNL care contează în ecuațiile de putere.

Scopul acestei ședințe informale ar fi acela că Iohannis vrea să anihileze din fașă orice soi de răzmeriță gândită de cei care visează să pună mâna pe partid.

La întâlnirea din această seară, Iohannis urmează să taie în carne vie, vizați fiind toți cei care și-au permis să declanșeze războiul pentru controlul partidului.

Ludovic Orban și Teodor Atanasiu ar urma să fie ”urecheați” pentru situația tensionată pe care au produs-o în interiorul partidului, după ce au încercat să tragă sforile pentru a prelua conducerea PNL, după ce Iohannis pleacă la Cotroceni.

Totodată, Iohannis îi va organiza pe liberali după bunul plac, deși, în urmă cu câteva zile le transmitea celor din PNL să uite de el. La întâlnirea din această seară președintele ales al României va creiona noua conducere a liberalilor.

Klaus Iohannis și-a ales ca șef al cancelariei prezidențiale un fost consilier al lui Adrian Năstase (SURSE)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ