Lista prietenilor Rusiei din România deconspirată în urma SPARGERII UNUI CONT de email

| 03 dec, 2014

Site-ul ucrainean Texty, preluat de InLinieDreapta, a publicat un document despre care susţine că a fost obţinut de grupul de hackeri Shaltai Boltai (Humpty Dumpty) în urma spargerii contului de email al lui George Gavrisha, asistentul personal al ideologului rus Alexandr Dughin.

Potrivit sursei citate, în contul de email a fost găsită o lista cu persoane (grupate pe ţări) pe care Dughin le avea în vedere pentru crearea unui cerc de influenţă pro-rus.

Pe lista apar personaje de prim rang ale vieţii politice româneşti, precum Ion Iliescu şi Adrian Năstase, dar şi conducători ai unor universităţi, scriitori şi intelectuali.

Din datele prezentate prezentate de site-ul ucrainean nu e clar daca persoanele de pe lista au intrat în contact cu Dughin ori colaboratorii săi sau dacă e vorba doar de potenţiale ţinte pentru acţiunile acestuia.

În emailul spart se mai arată că un rol important în construirea acestui cerc de influenţă urma să îl aibă Russia Today, canalul tv finanţat de Kremlin. Russia Today urmează să se lanseze în curând şi în Romania, în prima faza doar pe internet.

Iată mai jos lista pentru România publicata de hackerii ucraineni, cu comentariile originale traduse in romana (sursa: Texty, citat de InLinieDreapta):

Ion Iliescu – fost lider al Partidului Social Democrat, fost președinte al României, acum una dintre eminențele cenușii ale Partidului Social Democrat aflat in opoziţie cu regimul pro-american al preşedintelui Băsescu.

Adrian Năstase – fost prim-ministru al României, Preşedinte al Fundaţiei Titulescu, membru al Partidului Social Democrat, cel care l-a lansat în politica mare pe actualul prim-ministru Victor Ponta.

Dan Zamfirescu – istoric, teolog, ideolog, unul dintre principalii ideologi naţionalişti ai erei Ceaușescu.

Ilie Bădescu – director al Institutului de Sociologie al Academiei Române de Științe. Cel mai prestigios geopolitician din Romania.

Momcilo Luburici – Rector al Universităţii Dimitrie Cantemir (Bucureşti)

Doru Tompea – Rector al Universităţii Petre Andrei (Iasi)

Diana Câmpan – purtator de cuvant al Universității din Alba Iulia (Transilvania)

Călin Mihăescu – conducătorul Mişcării Eurasiatice din România, politolog, conducător al editurii «Eurasiatica».

Ion Gurgu – conducător al Editurii «Predania» (literatură conservatoare, Ortodoxă).

Victor Roncea, jurnalist, redactor şef al portalului de ştiri şi analize http://www.ziaristionline.ro/ (Pe unele chestiuni poate avea poziții incomode, nu e filorus).

Răzvan Marica și Mihai Șomănescu – conduc portalul de ştiri http://www.activenews.ro

Vasile Ernu – Editor al portalului de analize http://www.criticatac.ro (site anti-globalizare, stângist)

Ioan Valentin Istrati: preot, jurnalist de radio și televiziune la trinitas.ro, post regional în limba română pentru România, Moldova și Bucovina, editor al portalului http://www.doxologia.ro/autor/pr-ioan-valentin-istrati

George Bara – jurnalist, portalul «Ziarul Natiunea» http://www.ziarulnatiunea.ro/

Vasile Simileanu – geopolitician, editor al publicaţiei de analize “Geopolitica”

Aurelian Anghel – sociolog, are poziţii conservatoare

Marius Văcărelu – om de știință, profesor la Școală Naționale de Științe Politice și Administrație Publică (București);

Ion Coja – profesor universitar, lingvist, scriitor și publicist. Eurosceptic, anti-american.

Dan Puric – actor și regizor de teatru și cinema, scriitor ortodox conservator popular.

Mihai Andrei Aldea – preot ortodox, conservator, anti-globalizare.

Mircea Dogaru – colonel în rezervă, conduce Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Ovidiu Hurduzeu – Scriitor romano-american, critic social, ideolog distributivist (concepte economice alternative). Critic faţă de conducerea SUA și a României. Conservator social.

Bogdan Stanciu – conduce Asociaţia anti-avort “Provita.”

Radu Bogdan Herzog – politolog, analist, colaborator regulat la secţiunea românească a site-ului “Vocea Rusiei”

Alexandr Dughin (foto sus) este cunoscut drept unul dintre ideologii ruşi extrem de influenţi la Kremlin, este promotor fervent al conceptului Noua Rusie şi al Uniunii Eurasiatice. Dughin a făcut o vizită în România în cursul acestui an şi s-a întâlnit cu prelaţi ai Bisericii Ortodoxe, dar şi cu diverşi intelectuali.

SOV face dezvăluiri despre legătura dintre Băsescu-Năstase-Cocoş-Udrea

loading...

Ştirile orei

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 08:46
gheorghitazbaganu
Prietenii Rusiei
Voi v-ati ticnit la cap. 1. Nu e nici o deconspirare, de vreme ca nimeni nu s-a ascuns. 2. Exista o asociatie publica de prietenie cu Rusia. Foarte transparenta. 3. Daca ati ajuns sa citati din inliniedreapta e vai de capul vostru
23 apr, 20:21
sofiai
prietenii rusiei
rusii sunt vecinii nostrii ,sunt ortodocsi ca si noi ,nu vor sa ne bage pe git homosexualitatea si sexualizarea copiilor din scoli ,asa ca americanii ,eu cred ca rusia are prieteni daca socotim asa tot POPORUL ROMAN ,cu exceptia conducerii politice din Romania care este proamericana ,fara nici un avantaj pentru tara noastra.Deci care e problema ,se vrea sa ni se dicteze si preferintele de prietenie .Mie de ex.imiplace f.mult muzica usoara ruseascasi filmele rusesti ,iar cele americane nu imi plac ,nici muzica nici filmele.
04 dec, 2014
gabi
Nu-l vad pe Cristoiu pe lista asta, dovada ca e facatura.
04 dec, 2014
Munca la domiciliu
Munca la domiciliu
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: ioana.creo@gmail.com

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ