EXPLOZIV! PSD anunţă dezvăluirea unori imagini compromiţătoare pentru ACL

| 12 noi, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Reşita, că deţine 'imagini de necontestat' care demonstrează că ACL 'cumpără voturi', pe care le va prezenta în cursul zilei sau a doua zi, joi.

'Pentru turul al doilea am sperat ca domnul Iohannis să îi convingă pe cei din ACL să nu mai cumpere voturi. Nu a reuşit. Eu voi prezenta, astăzi sau mâine (miercuri sau joi - n.r.) nişte imagini care sunt de necontestat, ca să vadă toată lumea cum este România lucrului bine furat. Şi să vadă şi toţi acei care spun că acest om este viitorul, cum încearcă să cumpere viitorul României şi cu ce oameni', a spus Liviu Dragnea.

DEZBATEREA Ponta-Iohannis a făcut prima VICTIMĂ. Şi-a dat demisia de la Realitatea Tv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
alexe
Dragnea, tu nu mai esti credibil orice spui, chiar si adevarul absolut. Esti un penal si un puscariabil si abia astept sa ajungi acolo. Nu culoarea politica e cauza antipatiei mele, ci faptele tale si a multora din clasa politica: hoția. corupția, servilismul unora și incompetența lor. Iar tu ai excelat in toate astea.
12 noi, 2014
nume_de_prisos
ciuma dragnatica
plagiatorul nu stie nici istorie si nici actualitatea romaneasca, daca nu citeste din ceva. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gafa-monumentala-facuta-de-victor-ponta-cei-din-jurul-sau-nu-si-ai-putut-crede-urechilor-cand-l-au-auzit-vorbind-469896.html (aici spune ca "Bracoveanu si fii sai au pierit in inschisoare la Istanbul". Nu au pierit in inchisoare, fiindca pe vremea lui Brancoveanu se numea "puscarie", ci au fost decapitati, iar toate acestea s-au petrecut la Constantinopol si nu la Istanbul, cum avea sa se numeasca mai tarziu. Eu de fapt nu pot cuprinde in comentarii cate greseli istorice sau legislative face Ponta, fiindca vorbeste prea mult. Ori: "vorba multa saracia omului" - asta ne paste - si "mutu tace si la face" - asadar el nefiind mut, nu va face.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ