EXPLOZIV! Traian Băsescu apare în dosarul Elenei Udrea de la DNA

| 23 oct, 07:39

Deputatul PSD Daniel Florea, unul dintre membrii Comisiei Juridice care a parcurs noul dosar pe care DNA i l-a făcut Elenei Udrea, a oferit, joi seară, detalii extrem de importante din documentele procurorilor.

Prezent în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, Daniel Florea a dezvăluit că în dosarul DNA apar unele referiri la familia lui Traian Băsescu. Totodată, a continuat deputatul PSD, în documentele procurorilor apar inclusiv referiri la fostul președinte, făcute de niște persoane care au beneficiat de sprijinul Elenei Udrea.

”E posibil să avem un prim dosar al DNA în care numele lui Traian Băsescu apare cu referire la opreațiuni ilegale”, a reacționat Radu Tudor.

Citeste si: Mircea Băsescu dă cărțile pe față: Ce spune despre vila Săbărel

Ulterior, Daniel Florea a adăugat că în dosar nu apar stenograme cu Elena Udrea și a precizat că în cauză este vorba de mai mulți denunțători, nu doar unul.

”Am citit toate declarațiile și cred că dna Udrea are foarte multe lucruri de pus la punct. De asemenea, cred că a folosit foarte mulți oameni care nu sunt dispuși să plăteasca pentru ea”, a conchis deputatul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 10:00
Elena Toma
Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ