INIMAGINABIL! Călătoria ÎN TIMP este POSIBILĂ VIDEO demonstrativ

| 16 sep, 2014

Un tânăr din Suedia nu va uita niciodată ziua de 30 august. În timp ce efectua reparaţii la chiuveta din bucătăria casei sale, susține că a călătorit în timp şi că s-a întâlnit cu el mai bătrân cu 40 de ani.

Håkan Nordkvist susţine că s-a întâlnit pe sine peste 40 de ani, în timpul unei presupuse călătorii în timp. Tânărul spune se afla în bucătăria casei şi efectua nişte reparaţii la chiuvetă, când s-a ridicat şi a dat nas în nas cu el. Mai exact, el peste 40 de ani.

Drept dovadă, tânărul a publicat şi câteva imagini filmate cutelefonul mobil cu el şi acest bărbat care seamănă şi are acelaşi tatuaj. Profesor de fizică al universităţii din Färjestaden (Suedia), Hans Kasan a declarat că astfel de situaţii sunt teoretic posibile, dar nu poate afirma cu siguranţă că un astfel de lucru s-a întâmplat.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ