Extratereştrii ne salvează planeta de la distrugere? Ce s-a întâmplat cu bombele nucleare în plină criză

| 13 sep, 10:55

Mai mulţi oficiali ai armatei americane au relatat experienţe cu obiecte zburătoare neidentificate în preajma unor baze militare ultrasecrete. Militarii au povestit cum forţe misterioase au dezactivat rachetele nucleare din aceste baze, ca şi cum forţe extraterestre ar încerca să ne apere de noi înşine.

Mai mulţi militari de rang înalt, citaţi de site-ul www.ewao.com, au relatat cum, începând din 1948, la scurt timp după ce omenirea a creat şi folosit arma atomică (Japonia, 1945), Terra a început să fie vizitată de forţe extraterestre, preocupate de soarta noastră. Una din navele venite din spaţiu chiar a aterizat într-o bază britanică.

Căpitanul Robert Salas a povestit că a văzut unastfel de OZN în zona bazei militare Malmstrom Air Force Base din Montana, în martie 1967.

"Eram de serviciu, când am văzut o navă plutind deasupra bazei. Imediat după, cele 10 rachete nucleare de tip Minuteman s-au oprit pur şi simplu din funcţionare. La fel s-a întâmplat şi peste o săptămână, la o altă bază militară. E clar că aceste OZN-uri au un interes deosebit pentru armele noastre nucleare", a declarat cpt. Salas.

Întâmplări similare au relatat şi alţi militari de la alte baze. Robert Hastigs, un cercetător al fenomenului, care a scris pe acest subiect, este de părere că aceste forţe ne supraveghează arsenalul nuclear şi chiar intervin în unele situaţii.

"Toate relatările converg spre ideea că, oricât de ciudat sună, OZN-urile ne monitorizează demult activităţile nucleare şi uneori ne temperează avântul", a declarat Hastings.

Citeşte şi: FOTO Extraterestru mort recuperat de armata franceză

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 03:55
OffedRabe
lasix tabllete zamena
Cognitive behaviour therapy for severe and recurrent bipolar disorders a randomised controlled trial buy lasix water pills online 2010, 16, 11471 11480
13 sep, 21:18
sorin
Oportunitate revolutionara pentru toti!
Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ