Cristian Tudor Popescu: Ştiţi de fapt cine l-a făcut pe Iohannis preşedinte?

| 17 noi, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat modul în care Klaus Iohannis a ajuns președintele României şi cărui fapt i se datorează victoria. CTP consideră că rolul Facebook a fost decisiv pentru desemnarea președintelui României.

”Știți cine l-a făcut președinte pe Iohannis? Zuckerberg (n.r. fondatorul Facebook). Victor Ponta a greșit că s-a înhăitat cu trădătorul Călin Popescu Tăriceanu, cu oportunistul Teodor Meleșcanu, cu foști comuniști. Diaspora a devenit țara. Ponta e președintele care unește: A unit Dispora cu țara.”, a spus CTP la TVR.

Jurnalistul consideră că reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, a câştigat datorită delirului creat pe reţelele de socializare care i-a determinat pe români să iasă la vot şi nu în mod deosebit pentru că ar fi potrivit pentru această funcţie, de şef al statului, lucru pe care l-a demonstrat şi Iohannis de-a lungul campaniei electorale.

În urma alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Victor Ponta, mesaj PROFUND IMPRESIONANT la o zi după alegeri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
S.Carsote
Analisti...politici???
Romania nu are analisti politici...cei care pretind ca sunt de fapt servesc niste interese...si ii jignesc pe romani cu nerusinare si tupeu ( acel Cozmin Guse , chiar in seara votului a spus ca suntem indobitociti...nu ii stiam chipul, am sesizat tupeul si obraznicia cu care a aparut si a sustinut niste ineptii, noroc de moderator care i-a taiat avantul....sa stie acest mare gomos Guse ca este un mare NIMENI...), iar cristian tudor popescu sa nu se mai sufoce in fraze si consideratiuni invidioase ca se va ineca pana la urma...a trecut vremea voastra...s-au schimbat vremurilor...lasati la vremuri noi, oameni noi....apoi s-a vazut clar cum melescanu a fost pion sacrificat, dar cu midiunea de a impiedica votul din diaspora....evident. evident...nu ne mai aburiti...iar fosilele peste 65 de ani sa mearga in parc la plimbat nepotii si sa isi trateze angoasele...la aceste alegeri a invins cel care a meritat...iar romanii au fost uniti si au salvat Romania de la intuneric...atat diaspora , cat si romanii de acasa au fost un trup si un suflet ca s-au saturat de scenarii , de hoti, de mincinosi si de amaraciune...
18 noi, 2014
marian
căderea lui Ponta
Bănuieli despre atacarea pe la spate a lui Ponta de către agenții Bășescului, după cum el însuși a declarat, aveam și eu. Presupun că printre aceștia se numără Ioan Rus, plus o parte din bejenarii pe care i-au primit în partid înaintea campaniei și, de ce nu, chiar Meleșcanu. Dar principala cauză le aparține : dezinteresul general pentru orice probleme, culcarea pe o ureche și infatuarea, aroganța cu care Ponta și-a tratat adversarul. Deh, omul n-are experiența (care, mai nou se numește expertiză) Bășescului. Pardon, Bățescului !
18 noi, 2014
Munca la domiciuliu
Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email :[email protected]
18 noi, 2014
Tely
Alegeri
Fiind in acelas asentiment cu autorul pot spune ca Iohanis a cistigat printr-un cumul de imprejurari ce l-au favorizat,unele greseli a celor de la guvernare, si prin invrajbirea de catre opozitie a cetatenilor din diaspora care multi dintre ei fara a realiza ce li se intimpla s-au lasat dusi de val inghesuindu-se la urne ca si cum a doua zi s-ar fi rasturnat cornul abundentei peste ei.De altfel multi dintre alegatori sunt tineri care de dragul schimbarii nu constientizeaza ca ceea ce sa schimbat prin votul lor, e doar ocupantul unui scaun mult rivnit de opozitie.Ar trebui sa recunoastem ca misiunea noului presedinte nu va fi deloc usoara fiind intre cele doua tabere care daca se inverseaza si la guvernare vom asista la vesnica lozinca cu ''greaua mostenire'' cu care ne-am obisnuit si de aici povestea se repeta.
18 noi, 2014
gigi
ambalaj
ce ne spune marele CTP ca am ales unul mai prost doar ptr. ca Felix Tataru a reusit sa-l ambaleze pe johannis si sa-l vinda (Tataru e specialist in reclame comerciale).Adica marele guru recunoaste ca malai mare ,johannis e slab pregatit ptr. functie dar , l-au ales facebookistii.Pina la urma pe cine reprezinta johannis ,stinga nu desi a vrut sa fie premierul stingii,pnl nu ptr. ca e venetic in pnl desi vroia sa fie vicepremier al lui Ponta in guvernul USL.Deci el reprezinta strada ,facebook-ul,vai mama noastra cind acesti pseudo formatori de opinie sint ori vinduti ori cretini.Auzi la ctp ,am ales un candidat al facebook ului-culmea ca ctp gaseste asta ca o calitate suficienta sa fie presedinte .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ