Facebook i-a închis contul după ce și-a arătat susținerea pentru VICTOR PONTA

| 20 noi, 2014

Omul de afaceri Ilan Laufer s-a ales cu închiderea contului de Facebook  pentru câteva zile. Campania anti-PSD dusă în mediul on-line nu s-a limitat doar la adresa politicienilor. Atacurile s-au îndreptat şi împotriva altor români care au crezut în social-democraţi şi au îndrăznit să îşi exprime părerea.

Ilau Laufer explică în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu exactitate:

Frați români, acțiunile petrecute în România în ultimele două săptămâni au dus societatea românească într-o criză fără precedent. Au fost comunicate mesaje menite să fractureze societatea românească între "tineri și bătrâni", "comuniști și liberali", "libertate și cenzura" , "cool și uncool", în schimb a lipsit în totalitatea dezbaterea despre viitorul Romaniei văzuta prin ochii viitorul președinte.

Zona virtuală reprezentată de mediul online și facebook a fost dominată în proporție foarte mare de așa ziși "anticomuniști", ceea ce a dus la o cenzura agresivă față de susținătorii D-lui Ponta. Ești imediat catalogat "Comunist" sau "uncool" dacă opinia ta este diferită față de cea a majorității care luptă pentru "dreptul la libertate și pedepsirea comuniștilor", se pare că doar ei au dreptul să se exprime în acest mediu.

Am ales să nu țin cont de aceste aspect si sa imi exprim dreptul la libera opinia referitor la faptul ca eu il consider mai potrivit pentru functia de presedinte pe Dl Ponta. Susținerea mea a fost bazata pe argumente si cifre oficiale.

La scurt timp după ce a apărut prima postare, au început să apara si critici foarte dure la adresa mea, culminant cu o serie de acuze foarte grave, acuze ce fac referire la religia si nationalitatea mea si faptul ca avem nevoie de un nou Hitler care sa curate tara de evrei. Consider ca aceste afirmatii sunt foarte grave, dauneaza mult societatii romanesti dar mai ales imaginii externe a Romaniei, considerand Holocaustul care a avut loc pe teritoriul Romaniei in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Doresc pe această cale să atrag un semnal de alarmă societății civile din România și să vă asigur că voi apela la toate căile legale pentru informarea autorităților centrale asupra acestui incident fără precedent si sper ca reactia acestora să nu întârzie să apară.

 

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
Matt
Wait a minute....you stated:
".......Consider ca aceste afirmatii sunt foarte grave, dauneaza mult societatii romanesti dar mai ales imaginii externe a Romaniei, considerand Holocaustul care a avut loc pe teritoriul Romaniei in timpul celui de al doilea razboi mondial...."
Is my recollection that somebody from Ponta's entourage (spokesman, Sova) didn't recognized the Holocaust, you promote such categories of people?
Recent events show a high degree of tolerance of Romanian people, electing an ethnic German to the high ranking position, President.
You need to be in resonance with those 3 millions outside from Romania (at least), in order to be successful in your career. Have a good day !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ