Falcă dă din casă – competiţia Iohannis - Predoiu, praf în ochii electoratului de dreapta

| 25 iul, 2014

Klaus Iohannis a fost desemnat vârf de lance a regimului băsescu în luptă cu stânga de ceva timp, iar acum oamenii Păpuşarului de la Cotroceni nu fac decât să întărească această idee. Semnalul a fost dat atunci când Traian Băsescu îl sfătuia, de la tribuna Cotrocenilor, pe neamţ că mai are nevoie de câteva luni pentru a se pregăti pentru alegerile prezidenţiale.

Sâmbătă, 26 iulie, se reface alianţa DA, prin predarea PNL lui Băsescu. Astfel, după 10 ani, PNL, prin Klaus Iohannis, bate palma cu oamenii lui Traian Băsescu pentru a conduce din nou România. Premiul cel mare pentru această reuşita a lui Iohannis este candidatura neamţului la prezidenţiale. Această informaţie este confirmată de finul lui Băsescu, Gheorghe Falcă. Deci, toată agitaţia cu competiţia din interiorul dreptei pentru un candidat comun este praf în ochi, iar Cătălin Predoiu din posibil candidat trece la rezervă de lux.

Citeşte şi: Mâine se reface alianţa DA. Peste voinţa românilor


PNL a dus o luptă pe viaţă şi pe moarte contra lui Traian Băsescu şi PDL. Liberalii i-au acuzat pe pedelişti de hoţie, minciună, incompetenţă, aroganţă, prostie şi lista poate continua. Iar acum, se şterge cu buretele trecutul şi cele două partide îşi dau mâna. Meritul pentru această mişcare îi este atribuit lui Klaus Iohannis, care după ce a preluat PNL din mâinile lui Crin Antonescu l-a direcţionat în mâinile lui Traian Băsescu. Premiul pentru o astfel de reuşită nu putea fi altul decât candidatura neamţului la prezidenţiale, cu toate că încă se vorbeşte de o competiţie pe zona dreaptă de desemnare a candidatului.

Ceilalţi doritori, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Monica Macovei sunt doar praf în ochii electoratului. Finul lui Băsescu, Gheorghe Falcă a zis cu subiect şi predicat că neamţul va fi candidatul dreptei.  „Cred că după 6 august Klaus Iohannis va deveni candidatul unic al Dreptei româneşti pentru alegerile prezidenţiale. L-am susţinut întotdeauna pe Cătălin Predoiu, dar în opinia mea, la ora actuală, Klaus Iohannis stă mai bine în sondaje, motiv pentru care sunt de părere ca va fi desemnat drept candidat unic”.

Citeşte şi: VICTOR PONTA cere sprijinul PSD pentru candidatură la fix doi ani după Referendumul din 2012

De fapt, Klaus Iohannis a fost desemnat vârf de lance a regimului băsescu în luptă cu stânga de ceva timp, iar acum oamenii Păpuşarului de la Cotroceni nu fac decât să întărească această idee. Semnalul a fost dat atunci când Traian Băsescu îl sfătuia, de la tribuna Cotrocenilor, pe neamţ că mai are nevoie de câteva luni pentru a se pregăti pentru alegerile prezidenţiale. Mai mult, simbioza dintre cei doi s-a făcut de ceva timp şi la nivel de discurs. Klaus Iohannis a devenit portavocea lui Băsescu (ex. reducerea CAS, Codul Insolvenţei, boicotarea comisiei Nana).

Citeşte şi: Cum se amăgește Predoiu, că mai poate fi candidat, după ce a fost vândut de Blaga


Deci, tot acest proces de desemnare a candidatului dreptei este o glumă proastă aruncată în ochii electoratului şi a naivilor din PNL şi PDL. De fapt, ceea ce vedem este o cursă pentru preluarea moştenirii regimului Băsescu. Dacă se va realiza apocalipsa Klaus Iohannis Preşedinte, Traian Băsescu premier va însemna distrugerea României, prin revenirea la austeritate.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
IZAURA
STĂ EL FALCĂ IN NOUL PARTID FĂRĂ NĂNAŞ ?????????????CUM N-A STAT BOC NU STĂ NICI FALCAO DAR VINE BEŢIVUL DE LA COTROCENI IN NOUA CONSTRUCŢIE DE DREAPTA UNDE IL V-A EXMATRICULA PE BULDOG ... ŞI SLUGILE LUI RAHAT SĂSESC VOR PLECA CAPETELE ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ