Familia ELENEI BĂSESCU în pericol! CE a păţit mezina PREŞEDINTELUI

| 28 aug, 08:10

Necazurile par că nu se mai termină pentru membri fostei familii prezidențiale. În urmă cu o lună și jumătate a murit tatăl soției fostului președinte, el însuși are mari probleme în justiție și în politică, fata cea mare cu cabinetul de notariat despre care presa nu vorbește lucruri tocmai frumoase, iar mezina pare că a intrat și ea în probleme deloc ușoare.

Apartamentul deținut de ea și soțul ei și în care locuiesc cu cei doi copii a fost spart de curând. Elena Băsescu a reclamat incidentul la Poliție și a și depus o plângere la Secția 1 de Poliție, relatează wowbiz.ro

“Elena nu a vrut sa faca mare valva pe aceasta tema, a preferat sa faca totul cu discretie”, sustin persoane apropiate fiicei fostului presedinte mai relatează sursa citată.

Elena si Syda locuiesc in acest imobil din centrul Bucurestiului inca din 2012. Cladirea din centrul Capitalei unde locuiesc Elena Basescu si Bogdan Ionescu dispune de paza permanenta si camere de supraveghere!

Coincidenta face ca Elena Basescu sa fie calcata de hoti in aceeasi saptamana in care si casa Andreei Marin a fost vandalizata de indivizi necunoscuti. „Zana” a fost „vizitata” de hoti in seara de vineri spre sambata, exact cand se afla in avionul care o aducea din Turcia, iar sotul ei, Tuncay, era inca la cabinet. Vedetei i-au fost sustrasi 1.000 de lei, dar si cateva bijuterii de valoare medie, semn ca ea nu tinea in vila obiecte importante.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 aug, 11:55
Palada Estetul
cea din a doua fotografie,seamana cu Daciana Ponta...
la fel de frumoasa si la fel de desteapta,ca Eba
ambele....consuma BIO
sau cu Dana Sultanescu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ