Familia Păunescu a primit o licenţă de la CNA şi va lansa o nouă televiziune

| 13 feb, 2014

Societatea Media Sud Europa SA - din acţionariatul căreia face parte familia Păunescu, care deţine şi B1 TV - a primit, în şedinţa de joi, o licenţă audiovizuală pentru a lansa o nouă televiziune, Alege TV, care va emite în Craiova.

CNA a reanalizat, joi, pentru a treia oară, o solicitare depusă de societatea Media Sud Europa SA, care a cerut o licenţă audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice la Craiova şi în alte circa 50 de localităţi din judeţele Dolj şi Olt. Iniţial, societatea a solicitat licenţă pentru a lansa o televiziune cu denumirea GDS TV, apoi a modificat denumirea în Gazeta de Sud TV (după ce unii membri ai CNA au spus că denumirea GDS poate crea confuzie cu organizaţia nonguvernamentală Grupul pentru Dialog Social).

După ce în şedinţele din 14 noiembrie 2013 şi 13 ianuarie 2014 CNA a amânat şi, ulterior, a respins solicitarea Media Sud Europa SA, societatea a decis să modifice denumirea televiziunii pentru care solicită licenţă în Alege TV.

Potrivit dosarului depus la CNA, acţionarii societăţii Media Sud Europa SA sunt Curierul Naţional SA - 0,03%, Company Finmacht SA (Elveţia) - 91,46% (cu acţionar unic Gheorghe Constantin Păunescu), SC Spet Shipping SA - 8,45%, SC Dac Air SA - 0,03% şi SC Transexim 96 SA - 0,03485%. Gheorghe Constantin Păunescu este acţionar, în mod indirect, şi în societatea SC B1 TV Channel SRL, care deţine televiziunea de ştiri B1 TV, potrivit CNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ