Fanii UNTOLD pot ajunge la cel mai mare festival cu un avion Boeing 737

| 20 iul, 17:29

Grupul Eurolines pune la dispoziția spectatorilor celui mai mare festival european nouă autocare și un avion, un Boeing 737.

Grupul Eurolines, partenerul oficial de turism al Festivalului UNTOLD, anunta ca cei care poartă brățara oficială UNTOLD “Transylvania All inclusive” beneficiază de reduceri și gratuități la cele mai importante atracții din zonă și de prețuri speciale pentru două circuite organizate de TUI TravelCenter și Nova Travel în perioada 9-12 august 2016.

Cele nouă autocare și avionul charter puse la dispoziție de Eurolines și TUI TravelCenter celor dornici să ia parte la magia UNTOLD sunt echipate cu mijloace multimedia special concepute ca un preambul al festivalului care pune Romania pe harta distractiei.

Brățara “Transylvania All inclusive” îți permite să descoperi sau să redescoperi frumusețile transilvane, sub îndrumarea unui ghid specializat. În circuitul din Sudul Transilvaniei vei redescoperi Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia, orașele medievale Brașov, Sibiu și Sighișoara, Castelul Bran, Salina Turda și bisericile fortificate din zonele Viscri și Prejmer.

La ediţia de anul acesta, programată între 4 şi 7 august, sunt aşteptate să participe aproximativ 300.000 de persoane.

Pe scenă vor urca Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto, plus alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre şi James Arthur.

Biletele pentru o zi de festival costă 180 de lei, fără taxe, iar abonamentul pentru patru zile - 405 şi 600 de lei, fără taxe. Pentru cei care vor să ocupe un loc în campingul amenajat de organizatori, preţul acestuia este de 97 de lei, la care se adaugă taxe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ