FĂRĂ CUVINTE! Motivul INCREDIBIL pentru care un deputat a lipsit de la vot

| 21 feb, 16:11

Un parlamentar canadian a devenit celebru nu pentru vreo lege propusă, ci pentru motivul pe care l-a invocat pentru a lipsi de la un vot de procedură.

Politicianul a declarat senin că îl strângea atât de tare lenjeria intimă, încât a trebuit să iasă din sală. El s-a ridicat brusc în timpul şedinţei, a părăsit încăperea şi a revenit chiar după momentul votului.

Evident, colegii i-au cerut explicaţii şi l-au acuzat că a vrut să saboteze procedura. S-au amuzat, însă, când au aflat adevăratul motiv.

„Pot să dau vina pe o ofertă, apărută pe Internet, cu lenjerie intimă pentru bărbaţi la jumătate de preţ. Am cumpărat câteva perechi care, clar, îmi sunt prea mici. Mi-a fost imposibil să mai stau pe scaun. Îmi cer scuze că am fost nevoit să plec pentru scurt timp, nu am vrut să încalc dreptul la vot”, a spus parlamentarul Pat Martin.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cum a fost fotografiat în tinereţe Eduard Hellvig, viitorul şef SRI FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ