Fabulos! Mitropolitul Banatului, mesaj pentru politicieni: Veniți să vă spovediți, nu vă torn la DNA!

| 06 mar, 17:56

Înaltpreasfințitul Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, a făcut o declarație surprinzătoare la un eveniment în Timișoara. De față cu  Petre Roman, Titu Bojin, Nicolae Robu, Eugen Dogariu și europarlamentarul Maria Grapini, prelatul Bisericii Române le-a spus politicienilor că  nu o să îi toarne la DNA.

„Există un fenomen care macină mediul afacerilor românești, este acel cuvânt care începe cu „ș” și se termină cu „ă”. Eu nu pot să spun acum că deja, de câteva săptămâni, trăim în mediul denunțurilor la DNA. Poarta mea este deschisă și pentru cei ce vă mișcați în mediul de afaceri și dacă îmi spuneți mie necazurile voastre, nu am să vă denunț la DNA, dar o să îi denunț pe cei care încearcă să vă pună piedică în cale. Am să îl pun pe clopotar să tragă clopotele la biserică, să audă lumea dacă cineva vă împiedică să vă desfășurați activitatea de producător”, a declarat Î.P.S.S Mitropolitul Banatului,potrivit ziuanews.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ