Felipe Scolari a anunţat lotul Braziliei, fără Kaka, Robinho sau Ronaldinho

| 07 mai, 2014

Selecţionerul echipei Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a anunţat miercuri o listă fără mari surprize de 23 de fotbalişti pentru Cupa Mondială 2014, remarcându-se convocarea fundaşilor laterali Maicon şi Maxwell şi a fundaşului central Henrique, anunţă AFP.

Ca rezerve pentru posturile de fundaş lateral, Maxwell (PSG) a fost preferat lui Filipe Luis, care a fost prezent la Cupa Confederaţiilor de anul trecut şi joacă la Atletico Madrid. De asemenea, Maicon a fost ales în dauna lui Rafinha, testat în ultimul meci amical (5-0 cu Africa de Sud). Ultimul loc în centrul apărării a fost luat de Henrique (Napoli).

În compartimentul median, 'Felipao' va conta pe Fernandinho şi Hernanes, pe lângă jucătorii deja anunţaţi. 

Selecţionerul nu a convocat vedetele care au cel puţin 30 de ani, ca Ronaldinho, Kaka şi Robinho. Deja în 2002, Scolari l-a omis pe Romario de pe lista sa finală.

În afară de vedeta Neymar, 'Felipao' a dezvăluit pe 24 aprilie identitatea a opt jucători: Thiago Silva, David Luiz, Julio Cesar şi Fred, care sunt căpitanii; Paulinho, Ramires, Willian şi Oscar.

Grupul convocat vine în continuitatea celui care a câştigat Cupa Confederaţiilor în 2013, învingând Spania în finală (3-0).

Iată lotul Braziliei:

Portari (3): Jefferson (Botafogo), Julio Cesar (Toronto/MLS), Victor (Atletico Mineiro)

Fundaşi (8): Dani Alves (FC Barcelona/Spania), Dante (Bayern Munchen/Germania), David Luiz (Chelsea/Anglia), Henrique (Napoli/Italia), Maicon (AS Roma/Italia), Maxwell (Paris SG/Franţa), Marcelo (Real Madrid/Spania), Thiago Silva (Paris SG/Franţa)

Mijlocaşi (7): Fernandinho (Manchester City/Anglia), Hernanes (Inter Milano/Italia), Luiz Gustavo (Wolfsburg/Germania), Oscar (Chelsea/Anglia), Paulinho (Tottenham/Anglia), Ramires (Chelsea/Anglia), Willian (Chelsea/Anglia)

Atacanţi (5): Bernard (Şahtior Doneţk/Ucraina), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit St. Petersburg/Rusia), Jo (Atletico Mineiro), Neymar (FC Barcelona/Spania).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ