"Femeia cu barbă" declanșează RĂZBOIUL. Ce vor să facă rușii

| 14 mai, 2014

Mai mulţi deputaţi ruşi au propus marţi crearea propriei versiuni a concursului Eurovision, după victoria Austriei, reprezentată de Conchita Wurst, victorie care a declanşat proteste în ţară, relatează AFP.

 

Deputatul comunist Valeri Râşkin i-a recomandat Rusiei să nu se mai prezinte la Eurovision şi să organizeze o competiţie paralelă, care s-ar putea numi 'Vocea Eurasiei'. 'Rezultatul de la ultimul Eurovision a fost picătura care a umplut paharul', a spus el marţi în Parlament. 'Trebuie să nu ne mai prezentăm la concurs, nu mai putem suporta această nebunie', a afirmat un alt deputat, Oleg Nilov, de la partidul Rusia Dreaptă. 'Nu le plac cântecele noastre', a adăugat deputatul, cântând apoi o melodie populară rusă.

Biserica Ortodoxă Rusă a apreciat prin purtătorul său de cuvânt, Vladimir Legoida, că victoria artistului travestit la Eurovision constituie 'un pas în plus spre refuzul identităţii creştine a culturii europene'.

Sute de internauţi ruşi au protestat împotriva victoriei Conchitei Wurst, postând fotografii în care apar răzându-şi barba. Câteva vedete de televiziune, divertisment sau rock din Rusia s-au fotografiat cu feţele acoperite de spumă de ras.

În schimb, alţi bloggeri şi vedete, printre care cântăreaţa de operă Anna Netrebko şi starul de varietăţi rus Filip Kirkorov şi-au exprimat solidaritatea cu Conchita Wurst. Militanţi pentru drepturile comunităţilor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) din Rusia au anunţat un marş al femeilor şi bărbaţilor cu barbă la Moscova, pe 27 mai, când se marchează a 21-a aniversare a renunţării la urmărirea penală împotriva homosexualilor. Comunitatea GayRussia.ru a spus că aşteaptă de la primăria moscovită autorizaţie pentru organizarea acestui marş în Piaţa Puşkin din centrul capitalei ruse.

loading...

Ştirile orei

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mai, 2014
Parintele Alcoolie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască părintele Cocalarie, sărăntocilor.
15 mai, 2014
Breaking news de la BOR
Fiindcă nu are încredere în băncile de spermă, un preot a decis să-şi ţină sperma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spermă, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze sperma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun sperma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe sperma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze sperma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să scoatem pe piaţă şi moaşte marinate în spermă, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, numai acelora care ne fac reclamă pe net şi postează pe Facebook imagini cu icoane.”
14 mai, 2014
Cuviosul Portofenie
Fiilor, nu va lasati ademeniti de falsele moaste, vechi, tari si urat mirositoare ! Va rog sa veniti la biserica pentru ca am sa va poftesc sub patrafirul meu. Aici veti gasi unicele moaste vii, compuse dintr-un organ cilindric, vanjos si lung de 22 de centimetri, cu cap gros, precum si doua bile paroase si mari asemeni unor oua de strut. Sunt fierbinti, primitoare, izvorasc o mireasma dulce de stromeleag si daca le molfaiti alene, veti trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, laptos, fierbinte si reconfortant. Asadar, nu mai asteptati, ci poftiti la coada, la adevaratele moaste facatoare de minuni ale cuviosului Portofenie !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ