Femeile lui Băsescu, candidate – Monica Macovei începe să preia circul monden

| 22 sep, 2014

Observând că nu este băgată în seamă de nimeni, Monica Macovei şi-a dorit să şocheze în momentul în care şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Astfel că pe lângă semnăturile necesare, Macovei şi-a făcut apariţia la Biroul Electoral Central cu o pungă de popcorn dar şi cu o oglindă.

Misterul a fost rapid însă elucidat de europarlamentar, punga de floricele fiindu-i oferită în dar premierului Victor Ponta, respectiv oglinda lui Klaus Iohannis.

“Am adus şi nişte cadouri pentru ceilalţi candidaţi: o pungă de popcorn pentru micul Ceauşescu de la Palatul Victoria, că să aibă ce mânca şi să mă urmărească cu atenţie, pentru că oricum nu se ocupă de treburile ţării şi de Guvern”, a spus Monica Macovei. Şi asta în contextul în care primul-ministru declarase anunţase la sfârşitul lunii august că nu va participa la “caftelile” din turul I dintre ceilalţi candidaţi, preferând să le urmărească de la distanţă cu o pungă de popcorn alături.

Macovei nu l-a uitat nici pe Klaus Iohannis, fostul PDL-ist oferindu-i drept cadou prezidenţiabilului ACL o oglindă, pentru ca acesta să se poată privi şi să poată vedea astfel “cum arată un om care vrea să fie preşedintele României fără să spună nimic”.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI CANDIDAT: Dacă toţi cei care cred în mine mă vor vota, din primul tur vom învinge

Iată cum aşa-zisul candidat anti-sistem, care dorea vezi-Doamne să ofere un model de seriozitate în politica românească, recurge la trucuri ieftine de campanie, doar-doar să mai crească un procent în sondajele de opinie. Circul oferit de Monica Macovei duminică, nu vine în acest fel decât să întărească şi mai mult imaginea ipocrită a acestei persoane.

Dar dincolo de spectacolul per-ansamblu, penibil de altfel, pus în scenă de Monica Macovei, observăm şi acuzaţiile puerile, politicaniste şi total nefondate pe care europarlamentarul le-a adus primului-ministru, apreciind că cel din urmă nu se ocupă de “treburile ţării şi de Guvern”. În aceste condiţii, am putea să-i reamintim respectuos Monicăi Macovei faptul că doar în această lună, Guvernul a luat o serie de măsuri extrem de importante pentru sănătatea economică a ţării, printre care reducerea CAS, dar şi noua schemă de ajutor de stat prin, care se alocă 100 de milioane de Euro pe an până în 2020 pentru a cofinanţa investiţiile cu impact major în economie.

Orbită de ură şi de interese meschine, Monica Macovei a căzut în ridicol, refuzând să privească realitatea din jur şi continuând să îndeplinească rolul unui simplu executant. Cel al lui Traian Băsescu.

Citeşte şi: Udrea şi Macovei îşi coordonează comunicarea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
Aurel S.
Mangaieli pentru HORMONICA...
Ramane tot hormonica...:frumoasa"rau" cu perciunei si dintisori care au mai influentat publicul si-au facut-o europarlementara pe banutii nostri(antisistem:lovitura de stat,libertatea justitiei cum o practica tatucul,cum probabil va mosteni,etc .).Te voi vota cu siguranta!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ