Fenomen astrologic: Pământul va fi inundat de ploaia de DRACONIDE în zilele următoare

| 04 oct, 10:53

În zilele de 8 şi 9 octombrie are loc în ţara noastră un fenomen astrologic extrem de interesant.

Este vorba despre Draconide. Draconidele sunt un curent de meteori minor ce produc aproximativ 10 meteori pe oră.

Aceasta este produsă de particulele de praf lăsate de cometa 21P Giacobini-Zinner, care a fost descoperită în 1900. Dușul are loc anual între 06-10 octombrie și cade în acest an, în noaptea de 8 și dimineața zilei de 9.

Din păcate, Luna la ultimul pătrar din acest an va bloca cei mai strălucitori meteori. Dacă sunteți extrem de răbdatori, ați putea fi capabili de a observa câțiva.

Cel mai bun moment de vizualizare va fi doar după miezul nopții dintr-un loc întunecat, departe de luminile orașului. Meteorii vor radia din constelația Draco, dar pot apărea oriunde pe cer.

Citeste si: Fenomen astronomic SENZAȚIONAL în această noapte. Ce se va întâmpla pe CER

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 11:14
Codruta
Job part-time
Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri.
Se lucrează comod, de acasă, maxim 3 ore pe zi (program part-time), în funţie de abilităţi.
Cerinţe:
~ calculator/laptop
~ conexiune internet
~ răbdare
~ cunoştinţe minime PC
~ seriozitate
~ perseverenţă
~ atenţie la detalii
Instruire gratuită, sub forma unor lecţii prin e-mail.
Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi.
Pentru informaţii, trimiteţi textul „INFO”, la adresa de e-mail: [email protected]
04 oct, 11:04
Doina Balasa
Pentru fiecare dintre noi...
Astazi, mai mult decat oricand, exista informatie practica tot mai abundenta despre cum sa obtii succesul in orice domeniu- Brian Tracy ! Pentru fiecare dintre noi romanii, din tara sau stabiliti in strainatate, exista acum aceast mijloc de castig, realizat dintr-o activitate usoara, prestata la calculatorul personal, in confortul casei proprii. Iti va fi usor sa reusesti in activitatea pe care urmeaza sa o desfasori online , cateva ore pe zi, fiindca vei avea alaturi o echipa inimoasa, ce te va indruma, pas cu pas! Vei beneficia de instruire gratuita, oferita sub forma unor lectii pe e-mail. Incepe sa crezi ca, este in avantajul tau sa beneficiezi de aceasta oportunitate, de a castiga cu seriozitate bani ! Doreste-ti sa devii partenerul nostru in aceasta afacere de talie mondiala ! Pentru a afla mai multe detalii, tot ce trebuie sa faci e, sa imi scrii un mesaj , la adresa de email: [email protected] ,cu textul : Da, sunt interesat/a ! Oamenii fericiti, de succes, recunosc puterea gandurilor lor si sunt foarte dornici sa le mentina pozitive si constructive- Brian Tracy !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ