Fereşte-te de ele cât poţi de tare! Top 3 cele mai frustrate zodii şi norişorii lor negri

| 25 mar, 17:16

Oamenii frustraţi se văd de la o poştă şi majoritatea sunt cu un nor negru deasupra capului lor. Pe lângă faptul că ploaia din norii lor te mai ating şi pe tine din când în când, starea acestora îţi induc şi ţie o stare de nervozitate ce atrage consecinţe.

Trei zodii din cele 12 sunt "reginele" frustrării atât prin natura problemei, cât şi prin intensitate.

GEMENI:

Gemenii sunt frustraţi de ideea că nu li se evaluează inteligenţa la nivelul la care ei o fac. Aceştia au impresia că sunt mult mai capabili, mai isteţi, mai orice (pozitiv, desigur) decât cei din jur şi le place să creadă că ideile lor sunt întotdeauna cele mai bune. Atunci când opiniile le sunt desconsiderate sau sunt de-a dreptul ignoraţi, gemenii se vor transforma rapid într-un nor de fum.

Momentul în care nu înţeleg ceva se simt cel mai prost, întrucât asta le ameninţă indirect gradul de inteligenţă pe care estimează că-l au.

Citește mai departe!

Tag-uri: probleme, zodii
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ