Fierb apele în coaliție! Dăncilă, atac dur la Tăriceanu

| 19 aug, 10:39

Fierb apele în interiorul coaliției de guvernare. Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că un partid nu poate să fie şi la putere şi în Opoziţie, iar percepţia publică este legată de coaliţie, nu doar de PSD. Declaraţiile vin în contextul în care liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Guvernul funcţionează din inerţie şi nu vrea să facă parte dintr-un Executiv ,,impotent".

,, Nu poţi să fii şi la guvernare şi în Opoziţie. În momentul în care esti la guvernare, tot ceea ce se intamplă este responsabilitatea întregii alianţe. Doi ani si jumătate am implementat împreună  masurile de guvernare(...)Cifrele demonstrează că aceasta guvernare nu e perfectă, dar este o guvernare eficientă(...)O să discut cu domnul Tăriceanu, de ce a fost atât de supărat'', a spus Dăncilă.

Întrebată de sondajele privind prezidenţialele, Viorica Dăncilă a oferit exemplul anului 2014, atunci când Victor Ponta era dat câştigător de sondaje, dar a câștigat Klaus Iohannis.

,, Întotdeauna am ţinut cont de sondaje. Eu îmi amintesc că, în 2014 când am făcut campanie pentru domnul Ponta. Acesta avea 31%, iar Klaus Iohannis avea 15%, dar  a câştigat Iohannis. Eu cred că, dincolo de sondaje, contează modul în care te organizezi şi câştigi încrederea cetăţenilor. S-ar putea ca peste două săptămâni să nu stai la fel de binețț, a mai spus Dăncilă.

Tag-uri: Dancila, tariceanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ