Filmulețul lui Băsescu – 1 minut de normalitate în relația premier-președinte, în 10 ani de mandat

| 16 noi, 2014

De ce demonstrează acest clip că Băsescu este un personaj extrem de toxic pentru această țară? Pentru că omul ăsta a crezut că îi poate face rău lui Victor Ponta printr-un clip care arată cum ar trebui să fie O RELAȚIE NORMALĂ între premier și președinte. De ce îi face bine?

Filmulețul cu care Traian Băsescu credea că îi va da marea lovitură lui Victor Ponta s-a dovedit a fi un mare fâsss și a avut efecte opuse celor sperate de președinte. Clipul de un minut este un montaj dintr-o întâlnire pe care premierul Victor Ponta, alături de ministrul Eugen Teodorovici, au avut-o la Cotroceni cu Băsescu și ne arată încă o dată de ce Băsescu este un personaj toxic pentru România.

În clipul cu pricina, vedem cum Victor Ponta, respectuos, spune de mai multe ori că este de acord cu … cu ce? Nu știm cu ce, știm doar că este ceva ce spune Traian Băsescu. Nu este nici un secret că Ponta și Băsescu sunt de acord în privința anumitor subiecte, chiar premierul a declarat asta în nenumărate rânduri, afirmând că în ceea ce privește parteneriatul cu SUA și NATO, și temele de securitate națională, există un consens între Palatul Victoria și Cotroceni.

Citeşte şi: Acesta este filmul cu care l-a ameninţat Băsescu pe premierul Ponta

De ce demonstrează acest clip că Băsescu este un personaj extrem de toxic pentru această țară? Pentru că omul ăsta a crezut că îi poate face rău lui Victor Ponta printr-un clip care arată cum ar trebui să fie O RELAȚIE NORMALĂ între premier și președinte. De ce îi face bine? Pentru că tocmai asta este ceea ce Ponta a transmis în această lună și jumătate de campanie: faptul că va fi un președinte CARE SĂ SPRIJINE GUVERNUL și care să colaboreze cu șeful Executivului. De ce a văzut Băsescu ceva negativ în comportamentul respectuos și decent al cuiva? Pentru că el nu este obișnuit cu așa ceva. Pentru Traian Băsescu politica înseamnă ură, scandal, certuri sau subordonare totală. Băsescu nu știe să dialogheze, el știe doar să dea ordine, să se impună, iar cine nu este de acord cu el trebuie distrus. Așa s-a comportat cu toți cei care i-au fost alături și care la un moment dat au îndrăznit să gândească pentru ei. Până și pe Boc, umilul său subordonat, l-a aruncat în fața trenului atunci când a simțit că ar vrea să se răzvrătească.

Citeşte şi:  Replica lui VICTOR PONTA la ameninţările preşedintelui: Am şi eu un filmuleţ

Într-o țară care să evolueze, toate discuțiile dintre premier și președinte ar trebui să se arate așa, să fie purtate de doi oameni înțelepți, care amândoi trag în aceeași direcție. Când unul face lucruri bune, iar celălalt se opune nu pentru că ar considera măsurile respective proaste, ci pentru că are ceva cu persoana celui care le propune, nu iese nimic bun. Energia consumată pe scandaluri politice și imaginea negativă pe care acestea o creează fac de multe ori ca țara să stea în loc, sau chiar să regreseze.

Citeşte şi: Mesajul lui VICTOR PONTA postat pe Facebook, chiar în ziua votului

Cu gândul la acest filmuleț ar trebui să voteze românii pe 16 noiembrie. Ce ne dorim? Ca primii doi lideri ai statului, premierul și președintele, să se înțeleagă și să tragă amândoi în aceeași direcție, sau să ne întoarcem la scandalul caracteristic ultimilor 10 ani?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
Zeppelin
...i-am dus copilul la biserică
Stiti ce spunea gen. Gabriel Oprea (fost Ministru al Apararii si Ministru de Interne) despre Ponta in iunie 2010? Iata:

„Este prima oara când vorbesc despre Victor Ponta, i-am dus copilul la biserica cu toate ca Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD si de la conducerea Ministerului de Interne pentru ca am refuzat sa aduc crima organizata in Guvern si stie bine acest lucru Victor Ponta. Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si disperarea dupa functii sunt caracteristicile conducerii partidului in fruntea caruia se află. Victor Ponta insusi are vocatia evidenta a tradării interesului national. (…) Tot ca dovada a vocatiei de tradator a sefului PSD sta si amicitia sa cu oameni certati cu legea. Victor Ponta se gudura sub bocancul celor care vor sa ingenuncheze România, iar asta il face un pericol pentru intreaga tara.” Ce spuneti !? Se potriveste cu imaginea roz pe care o intretineti?
18 noi, 2014
George
Nu rezultă deloc...
Numai minciuni debitaţi în text! Din clipul video NU REZULTĂ DELOC, aşa cum minţeşte d-l Marian Dumitrache:

- că Băsescu nu ştie să dialogheze
- că Băsescu este un personaj extrem de toxic pentru ţară (o simplă afirmaţie, fără argumente sau cu argumente false)
- că acordul lui Ponta s-ar restrânge doar la "parteneriatul cu SUA, NATO şi temele de securitate naţională" (de unde?)
- că Ponta va fi un preşedinte CARE SĂ SPRIJINE GUVERNUL (he-he! De unde rezultă? Depinde de CARE guvern, nu?!)
- că aşa trebuie să fie TOATE discuţiile dintre premier şi preşedinte ("numai din contradicţie se naşte adevărul")
- că discuţiile ar fi purtate de doi oameni înţelepţi (numai unul este realtiv înţelept, celălalt este "cârlan" la şcoala de la Secu - SIE)

În schimb rezultă că Băsescu are "mereu" dreptate fiindcă reflectă corect realitatea, iar Ponta este respectuos fiindcă eset bine crescut şi nu are ce obiecta la cele spuse de şeful statului. În rest, numai minciuni ! O seară bună !
18 noi, 2014
George
Rea credinţă...
E un articol de rea credinţă, ca majoritatea de pe www.obiectiv.info.

Începând cu titlul (DOAR 1 minut în 10 ani a fost "normală" relaţia premier-preşedinte?!) până la raţionamentele sofistice, intenţionat greşite sau plecând de la premise false, inventate. Plus "ţintele false" - o tehnică pusă la punct de 100-150 de ani de jurnalism interesat, partizan şi mincinos, o tehnică îmbrăţişată cu mare atenţie de bolşevismul european, de la naşterea lui până la sechelele lui demodate şi în descompunere din ziua de astăzi.

În realitate, filmuleţul NU ARATĂ cât de "toxic este Băsescu" ci cât de just reflecta acesta realitatea (de exemplu, într-o anumită ocazie!).
Mai arată şi CÂT DE BINE SE ÎNŢELEGEAU aceşti doi oameni - o relaţie chiar normală... Ponta, respectuos şi DOMINAT DE ADEVĂRUL ŞI CORECTITUDINEA celor spuse de El Presidente, aprobă totul, dar apoi, fariseu fiind, afirmă în spaţiul public cât rău face Băsescu ţării.

De aici rezultă însă caracterul toxic al lui Pinochio, acest mincinos, impostor şi personaj macabru care n-ar fi ajuns niciodata ceea ce este acum dacă n-ar fi fost sprijinit de nişte structuri antinaţionale şi total straine de interesele acestei naţiuni. În realitate, nici vorbă de "ură, scandal, certuri" sau "opunere-a-cuiva-împotriva-a-ce-face-bine-altul-numai-fiindcă... are ceva cu persoana celui care le propune".
17 noi, 2014
WC Tudor(aliat al tanarului Ponta)
hai mai baieti,a terminat Palada numaratoarea?
17 noi, 2014
cantautor
"Aveti rabdare. Tineti-va cumpatul. Se joaca pina la capat. Masuratorile probabilistice spun: pe acolo, prin preajma lui 50%. Si aia care il dau pe VP cistigator (adica Sociopol si CSCI), si aia care il dau pe KI cistigator (CURS / Avangarde, respectiv IRES). Orice e posibil. Va fi o noapte lunga. O noapte de vreo 2-3 zile. Cum credeti ca era Basescu in noaptea lui 2009, cind seara toti spuneam ca a cistigat Geoana? La fel si acum. Pina nu zice BEC cea mai foarte finala si cea mai foarte oficiala numaratoare, se joaca pina la ultimul vot. Hai, ca se poate!", a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ