Firea: PSD NU susţine propunerea legislativă privind pensiile speciale pentru parlamentari

| 09 dec, 2014

Partidul Social Democrat nu susţine propunerea legislativă a deputatului Anghel Stanciu privind pensiile speciale pentru parlamentari, a precizat marţi purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Firea.

'Nu dorim niciun fel de privilegiu sau avantaj pentru senatori şi deputaţi. Considerăm că parlamentarilor trebuie să li se calculeze pensia pe principiul contributivităţii, la fel ca pentru toţi cetăţenii', a arătat purtătorul de cuvânt al PSD, într-o declaraţie remisă marţi.

Tot în cursul zilei de marţi, ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că Guvernul nu susţine propunerea legislativă prin care se introduc pensii speciale pentru parlamentari.

'Punctul de vedere al ministerului, respectiv al Guvernului, este de a nu susţine introducerea pensiilor speciale pentru tot ceea ce înseamnă parlamentari. Noi considerăm că este absolut necesar să existe un sistem unitar de pensii, un sistem care să nu acorde pentru anumite categorii sau pentru o anumită categorie privilegii, astfel încât să putem să avem în sistemul de pensii o unitate de măsură care să fie aceeaşi şi pentru cei care au lucrat în diversele sectoare economice de activitate şi care în momentul de faţă primesc pensie în conformitate cu legea care este în vigoare', a spus Plumb, la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ