Firea (PSD): Sucelile politicianiste ale PNL pe Codul fiscal pun în pericol competitivitatea economică a României

| 19 iul, 14:01

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, afirmă că "sucelile politicianiste" ale PNL pe tema noului Cod fiscal, după ce documentul a fost retrimis Parlamentului de președinte, pun în pericol competitivitatea economică a României.

"Este cât se poate de absurd faptul că cei din PNL își renegă propriul vot din Parlament pe Codul fiscal. Dacă inconsecvența și răzgândelile pe proiecte cruciale pentru țară reprezintă modul PNL de a face politică, atunci românii au toate motivele să se simtă în pericol de o venire a liberalilor la guvernare. Practic, cei din noul PNL, mai corect noul PDL, încearcă să ne explice că votul pe care l-au dat în Parlament în favoarea modificărilor de fiscalitate propuse de Guvern este unul greșit", se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Gabriela Firea.

Ea adaugă că mediul de afaceri are nevoie de un sistem economic și fiscal predictibil, nu de "suceli politicianiste".

"În 24 iunie, 85 din cei 86 de deputați PNL prezenți au votat pentru adoptarea Codului fiscal. Facem un apel către cei din PNL să lase deoparte jocul politic de sorginte băsistă, să renunțe la ipocrizie și să dea dovadă de responsabilitate, respectând propriul lor vot din Parlament pe Codul fiscal", mai afirmă Gabriela Firea, conform sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ